Tuttipullon lämmittimet: Käyttö ja ominaisuudet - Äitiyden Ihme
 

Tuttipullon lämmittimet: Käyttö ja ominaisuudet

Tuttipullon lämmittimet: Käyttö ja ominaisuudet

Kirjoittanut Equipo Editorial

Viimeisin päivitys: 04 toukokuuta, 2019

Tuttipullon lämmittimet ovat käteviä apuvälineitä erityisesti, kun vauva täytyy ruokkia autossa tai muualla kodin ulkopuolella. Nämä laitteet paitsi lämmittävät maidon tai vauvanruoan, myös ylläpitävät ruoan optimaalista lämpötilaa. Osa laitteista myös steriloi tuttipullot ja tutit.

Vaikka tuttipullon lämmitin ei olekaan pakollinen hankinta vauvatalouteen, se voi olla näppärä apu monessa tilanteessa. Maidon tai ruoan lämmittäminen onnistuu lämmittimellä huomattavasti nopeammin kuin perinteistä vesihaudetta käyttäen. Tämän lisäksi lämmittimet lämmittävät ruoan hyvin tasaisesti, eikä ruoan lämpötila pääse nousemaan liian korkeaksi.

Tuttipullon lämmittimet: Käyttö ja ominaisuudet

1. Yhteensopivuus tuttipullojen kanssa

Tuttipullon lämmitintä valittaessa on hyvä muistaa, että osaa laitteista voidaan käyttää vaan tiettyjen tuttipullojen kanssa. Jos perheessä halutaan käyttää eri merkkien tuttipulloja, kannattaa valita lämmitin, jota voidaan käyttää minkä tahansa pullon kanssa. Näitä laitteita voidan usein käyttää myös muiden vauvanruokien lämmittämiseen.

2. Lämmitysnopeus

Nopeus, jolla laite lämmittää maidon tai ruoan, on tärkeimpiä laitteen ominaisuuksia. Pieni lapsi syö monta kertaa päivässä, mikä tarkoittaa, että myös maitoa lämmitetään vuorokaudessa useaan otteeseen. Osa tuttipullon lämmittimistä lämmittää maidon 90 sekunnissa, kun osalla siihen kuluu minuutteja.

Tuttipullon lämmittimet: Käyttö ja ominaisuudet

3. Kestävyys ja ominaisuudet

Kuten jo mainitsimme, markkinoilla on runsaasti tuttipullon lämmittimiä, ja lämmitintä valittaessa on tärkeää arvioida laitteen tehokkuutta ja kestävyyttä. Koska lämmitin on usein käytössä, tulee sen olla helppokäyttöinen.

On hyvä ottaa huomioon, että osa lämmittimistä toimii ainoastaan verkkovirralla. Osaa laitteista voidaan käyttää myös autossa, sillä ne yhdistyvät adapterin avulla suoraan auton virtalähteeseen.

4. Valmistaja ja malli

Tuttipullon lämmitin tulee valita oman perheen tarpeiden mukaan. Tarjolla on valtava määrä eri valmistajien lämmittimiä, ja alla esittelemme näistä neljä suosittua.

Lovi

Tätä pullonlämmitintä voidaan käyttää lähes minkä tahansa tuttipullon kanssa. Laite on varustettu termostaatilla, joka mahdollistaa maidon tai ruoan lämpötilan ylläpitämisen turvallisesti ja nopeasti.

Tuttipullon lämmittimet: Käyttö ja ominaisuudet
Nuk

Tätä tuttipullon lämmitintä voidaan käyttää niin kotona kuin autossakin, sillä laite sopii adapterin avulla suoraan auton virtalähteeseen. Tämä tekee pienen lapsen kanssa ulkoilemisesta tai matkustamisesta huomattavasti helpompaa. Laite lämmittää maidon tai vauvanruoan nopeasti ihanteelliseen lämpötilaan.

Philips Avent

Tämä lämmitin lämmittää maidon hellävaraisesti ja tasaisesti 3 minuutissa. Laitteessa on myös kätevä sulatustoiminto, jonka avulla pakastettu maito sulatetaan nopeasti. Laite lämmittää maidon tasaisesti niin, ettei siihen synny erityisen kuumia kohtia.

Nuby

Sen lisäksi, että Nubyn tuttipullon lämmittimet sulattavat ja lämmittävät lapsen ruoan, niitä voidaan käyttää myös pullojen ja tuttien steriloimiseen. Laitteen automaattinen lämmitin arvioi lämmitysajan ruoan määrän ja tyypin mukaan.


Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.