Toimituksellinen linja - Äitiyden Ihme

Toimituksellinen linja

Internetin runsas tietomäärä terveydestä ja perhe-elämästä voi tehdä päätöksenteosta hankalaa. Meillä onkin konkreettinen tavoite: tarjota lastenkasvatuksen tueksi luotettavaa ja helppotajuista tietoa, joka tähtää perheesi hyvinvoinnin parantamiseen.

Toimituksellinen visiomme

Olemme luotettava terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvä portaali. Käytämme selkeää ja yksinkertaista kieltä vastataksemme kysymyksiin, tarjotaksemme laadukasta tietoa ja jakaaksemme neuvoja ja suosituksia elämänlaatusi parantamiseksi.

Koska internetissä on paljon tietoa vanhemmille ja on vaikea löytää tieteelliseen ja vahvistettuun tietoon pohjautuvia lähteitä, Äitiyden Ihme pyrkii olemaan perheille se luotettava paikka, josta he löytävät vastauksia kysymyksiinsä raskaudesta, vanhemmuudesta, terveydestä, kasvatuksesta ja perhesuhteista.

Löydät portaalistamme luonteeltaan positiivista tietoa pitääksesi huolta perheestäsi. Haluamme sinun tekevän oikeat päätökset omaa ja perheesi terveyttä koskien.

Arvomme

Äitiyden Ihme -sivuston arvot ovat kaiken julkaisemamme sisällön pohjana. Niistä yksi tärkeimpiä on luotettavuus. Haluamme artikkeleitamme lukevien vanhempien tuntevan, että he voivat löytää sivustoltamme täsmällistä ja todenmukaista tietoa. Toinen tärkeä arvomme on laatu. Sisällöllämme on itseisarvoa, joka erottaa sen verkon muusta sisällöstä. Julkaisemamme sisällön ovat vahvistaneet ammattilaiset, ja se tarjoaa hyödyllistä tietoa perhe-elämästä.

Lähestymistavassamme haluamme vaalia tuttavallisuutta ja läheisyyttä:. käytämme kieltä, jota jokainen äiti ja isä ymmärtää helposti.

Lopuksi, yksi arvoistamme on inkluusio. Tiedämme, että jokaisella perheellä on omat erityispiirteensä emmekä siksi ehdota joka muottiin sopivia ratkaisuja. Tietomme on kontekstualisoitua ja siinä huomioidaan kaikenlaiset perheet. Emme arvostele perheesi elämäntyyliä.

Äänemme

Vanhempien kanssa kommunikoidaksemme käytämme seuraavanlaista sävyä:

 • Empaattinen: Laadimme sisältöä ihmisinä ihmisille. Ymmärrämme siksi eri tilanteiden ominaispiirteet ja asetumme sekä jo vanhemmiksi tulleiden että lapsia haluavien ihmisten asemaan. Tiedämme, että moni asia mietityttää ja että ystävälliset neuvot voivat olla ratkaisevan tärkeitä näissä vaiheissa.
 • Opastava: Olemme ääni, joka ohjaa ja auttaa perheprosessissa. Emme tyrkytä vain yhtä näkemystä tai väitä omaavamme absoluuttista totuutta kasvatuksesta. Neuvomme tähtäävät perhe-elämän laadun parantamiseen, jotta perheen jokainen jäsen voisi kehittyä täyteen potentiaaliinsa.
 • Luotettava: Äitiyden Ihme -sivustolla pidämme tarkoin huolta sisältömme laadusta. Äänemme on luotettava ja annamme varmuutta lukijoillemme. Voit olla varma siitä, että portaalissamme julkaistu sisältö on ammattilaisten tarkastamaa ja hyväksymää.
 • Ennakkoluuloton: Pyrimme tarkoituksellisesti välttämään ilmaisuja, jotka voisivat lietsoa stigmoja tai syrjintää. Puhumme eri vaiheita ja prosesseja läpikäyville perheille.

Emme pyri herättämään pelkoa tai huolta, vaan innoittamaan positiiviseen toimintaan.

Tiimimme

Äitiyden Ihme koostuu vanhemmuuteen liittyvien alojen ammattilaisista. Mukana on muun muassa lääkäreitä, sairaanhoitajia, kasvatustieteilijöitä, psykologeja, ravitsemusasiantuntijoita ja kasvatuspsykologeja, joilla on ajantasaiset tiedot osaamisalaltaan ja jotka haluavat jakaa tietoa miellyttävällä, yksinkertaisella ja ymmärrettävällä tavalla.

Toimittajamme konsultoivat jatkuvasti tieteellisiä lähteitä. Tällä tavoin he varmistavat julkaisemamme sisällön laadun. Lisäksi heillä on ammatillista kokemusta lasten ja aikuisten parissa työskentelystä.

Toimitusprosessimme

Julkaistavan sisällön valinta Äitiyden Ihme-sivustolla alkaa omistautuneen tiimin etsiessä huolellisesti aiheita, jotka voisivat olla perheille kaikkein merkityksellisimpiä. Olemme kiinnostuneet ehdotuksista, jotka tuovat lisäarvoa perhe-elämään ja ratkaisevat lukijoidemme kysymyksiä.

Terveysuutisten valinta tapahtuu aivan erityisellä tavalla. Tiimimme perehtyy päivittäin terveysuutisiin, jotka saattaisivat olla elämäsi kannalta oleellisia.

Suosimme alkuperäisiä, ei-toistuvia ja positiivisia aiheita. Kun aiheet on valittu, ammattitoimittajista koostuva tiimimme laatii valmiin, ajantasaisen, tieteellisesti pätevän ja empaattisen tekstin. Emme salli plagiointia, joten ennen julkaisua osa toimittajista tarkastaa, että teksti noudattaa arvojamme ja ilmentää Äitiyden Ihme-sivuston ääntä. Jos laatu vastaa odotuksiamme, sisältö julkaistaan sivustollamme.

Suodatus ei lopu sisällön julkaisuun, vaan ajan myötä tehdään uusia tarkistuksia. Aika ajoin osa toimittajista tarkistaa julkaistun sisällön päivittääkseen sen, lisätäkseen uutta tietoa ja hioakseen vanhemmille välitettyä viestiä. Sisällön tarkistaminen on jatkuvaa, ja ajankohtaisten uutisten kohdalla siihen kuuluu tiedon päivittäminen meneillään olevien tapahtumien kulun mukaisesti.

Tarkistusmerkinnät

Äitiyden Ihme -sivuston julkaisuissa näet seuraavat 2 merkintää, jotka ovat osoituksena tiedon tarkistusasteesta:

 • Faktatarkastettu: Jos artikkelissamme on tämä merkintä, sisältö pohjautuu luotettaviin tieteellisiin ja akateemisiin lähteisiin. Lopussa olevasta lähdeluettelosta voit tarkistaa nämä lähteet.
 • Näyttöön perustuva: Tällä merkinnällä on edellistä suurempi tarkistusarvo. Toisin sanoen valtaosa lähdeluettelon lähteistä on tieteellisiä tutkimuksia, jotka aiheeseen erikoistuneet lehdet ovat erikseen vahvistaneet.
 • Vastuuvapauslauseke

  Me täällä Äitiyden Ihme, sivustolla pyrimme tarjoamaan opettavaista ja informatiivista tietoa raskaudesta, kasvatuksesta ja muista vanhemmuuteen liittyvistä aiheista. On kuitenkin syytä huomioida, että sisältö ei korvaa ammattilaisen diagnoosia, neuvoja tai hoitoa.

  Jokainen henkilö ja tilanne on ainutlaatuinen, ja se mikä toimii yhdellä ei välttämättä sovi toiselle. Jos sinulla on kysyttävää tai huoli omasta tai lapsesi terveydestä, suosittelemme kääntymään luotetun ammattilaisen puoleen ennen ratkaisujen tekemistä.

  Muista, että sivustolla annettu tieto on vain yleisluontoista eikä se korvaa terveysalan ammattilaisen mielipidettä. Meidän tarkoituksenamme on tarjota tietoa ja tukea, mutta sinun tulee aina kääntyä ammattilaisen puoleen saadaksesi omaan ja perheesi tilanteeseen parhaiten sopivat neuvot!

  Kommentit, ehdotukset ja oikaisut

  Me täällä Äitiyden Ihme-sivustolla otamme mielellämme vastaan kommentteja ja ehdotuksia, joita haluat meille lähettää. Osallistumisesi mahdollistaa sisältöjemme laadun parantamisen ja pitää meidät ajan tasalla siitä, mikä on sinulle kaikkein kiinnostavinta.

  Lähettämäsi kommentit luetaan mahdollisimman pian ja otetaan huomioon. Kirjoita meille yhteydenottosivumme kautta..