Momcozy -virtuaalitapahtuma työskenteleville äideille
 

Momcozy -virtuaalitapahtuma työskenteleville äideille

Tämä haaste on tuonut esiin inspiroivia tarinoita naisista, jotka tasapainottavat sujuvasti sekä äidin että ammattilaisen roolejaan, korostaen heidän kovaa työtänsä ja ponnistelujaan perheen ja yhteisön hyväksi.
Momcozy -virtuaalitapahtuma työskenteleville äideille

Viimeisin päivitys: 31 lokakuuta, 2023

Maailmassa, jossa työskentelevät äidit ovat todellisia sankareita, on olemassa brändi, joka ei vain tunnista heitä, vaan myös antaa heille voimaa heidän ansaitsemallaan tavalla. Momcozy järjesti #WorkingCozyMom sosiaalisen median haasteen 13.-19.9. juhlistaakseen näiden supernaisten voimaa ja päättäväisyyttä. Jatka lukemista saadaksesi yhteenveto tästä Momcozy -virtuaalitapahtumasta.

Tämän aloitteen ansiosta, joka tunnustaa etusijan asettamisen perheelle ja samaan aikaan uran säilyttämisen, imetysrintaliivibrändi Momcozy tarjosi näille äideille mahdollisuuden tuntea itsensä nähdyksi roolissaan. Haasteen päätteeksi kolme voittajaa sai palkinnon nauttiakseen ansaitusta hetkestä itsestä huolehtimisesta ja rentoutumisesta.

#WorkingCozyMom -virtuaalitapahtuma oli menestys

Momcozy-naiset.

Brändinä, joka vahvistaa ja tukee työssäkäyviä äitejä, Momcozy loi #WorkingCozyMom verkkohaasteen tunnustaakseen heidän valtavan työnsä. Tarkoituksena oli osoittaa arvostusta naisille, jotka tasapainottavat saumattomasti uransa ja perheensä, ja palkita heidät palkinnolla, joka on suunniteltu helpottamaan vauvojen äitien elämää.

Momcozy -virtuaalitapahtuman dynamiikka edellytti työssäkäyvien äitien tarinoiden jakamista sosiaalisessa mediassa erityisesti imetyksestä ja hashtagista #WorkingCozyMom. Voittomahdollisuudet kasvoivat niillä, jotka kommentoivat brändin sosiaalisia viestejä ja merkitsivät niihin @momcozy ja muita äitejä lisätäkseen osallistumista.

Instagramissa haaste keräsi monia arvokkaita suosituksia superäideiltä.

Haasteen ansiosta jaettiin lukemattomia tarinoita työssäkäyvistä äideistä. Nämä elämänkokemukset korostivat upeita hetkiä, paljastivat vaivalloisesti voitettuja haasteita ja loivat yhteisön äideistä, jotka voivat samaistua ja arvostaa toisiaan.

Viikon aikana, joka oli täynnä inspiraatiota ja empatiaa, monet naiset ympäri maailmaa jakoivat liikuttavia tarinoitaan sosiaalisessa mediassa paljastaen voimansa ja päättäväisyytensä. Näin Momcozy -virtuaalitapahtuma tarjosi heille alustan, jossa he voivat tuntea itsensä nähdyiksi ja arvostetuiksi roolissaan äitinä ja ammattilaisena.

Työssäkäyvien äitien ponnistelun ja omistautumisen juhla

Haasteessa kerättyjen tarinoiden joukossa oli Hannah Reuland (@_hanchez), nuori työssäkäyvä äiti, joka kertoi, kuinka Momcozyn kannettava rintapumppu antoi hänelle mahdollisuuden menestyä urallaan ja ruokkia vauvaansa haluamallaan tavalla.

Sillä välin Alexis Green (@babylexx27), vaativassa työssä oleva äiti, ilmaisi, että nyt hänen ei tarvitse uhrata enempää aikaa vauvansa kanssa Momcozyn ansiosta. Lisäksi yrittäjä Naomi Loren (@naomiloren) kertoi, että hän pystyi nuoresta iästään huolimatta keskittymään liiketoiminnan kasvattamiseen brändin tuotteiden avulla.

Luettuaan heidän tarinansa Momcozy valitsi huolellisesti ihanteellisen tuotteen haasteen voittajille: V1 Hands-Free Breast Pump, rintapumppu, joka helpottaa imetysprosessia, tarjoaa mukavuutta multitaskaamiseen kotona ja mahdollistaa käytön töissä.

Tämä laite on hyödyllinen äideille, jotka kamppailevat imetyksen aikana, koska se poistaa yöruokinnasta aiheutuvat vaivat. Ja koska tehokas imetys parantaa työn tuottavuutta, se on täydellinen lahja työssäkäyvien äitien kunniaksi.

Rintapumput ovat hyviä liittolaisia imetyksen aikana, ja jotkut mallit voivat olla erittäin mukavia ja huomaamattomia.

Momcozy: työssäkäyvien äitien liittolainen

Momcozy-tuotteet.

Momcozy-brändi pyrkii levittämään tehtäväänsä tukea työssäkäyviä äitejä ja auttaa heitä tuotteillaan saamaan mukavamman imetyskokemuksen, mikä on erittäin tärkeä tehtävä, kun otetaan huomioon, että American Association of University Womenin mukaan 66 % työssäkäyvistä äideistä on naisia, joilla on alle 6-vuotiaita lapsia.

Momcozyn taustalla oleva tiimi ymmärtää, että äitiys vaatii poikkeuksellista multitaskaamista: vauvan, työvelvollisuuksien ja kotitehtävien hoitamista. Tästä syystä brändi päätti antaa #WorkingCozyMom -haasteen voittajille V1-rintapumpun.

Momcozy tarjoaa myös jatkuvaa tukea työssäkäyville äideille, jotka ovat armeijassa tai jotka työskentelevät opettajina, terveydenhuollon työntekijöinä tai ensiapuhenkilöinä. Näille äideille brändi tarjoaa 25 %:n alennuksen Pro-, V-sarjan, M5-rintapumppujen ja itkuhälyttimien hankinnoista.

Lisätietoja Momcozysta saat osoitteesta www.momcozy.com tai seuraamalla heitä Instagramissa, YouTubessa tai TikTokissa @Momcozy. V1 Breast handsfree -pumpun voi ostaa verkosta osoitteesta https://bit.ly/3RtuyM8.


Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.