Ammattilaistiimi - Äitiyden Ihme

Ammattilaistiimi

Äitiyden ihme koostuu terveyteen, psykologiaan ja kasvatukseen erikoistuneista ammattilaisista, jotka pyrkivät varmistamaan julkaistavan sisällön laadun, todenmukaisuuden ja tieteellisen täsmällisyyden tarjotakseen neuvoja hedelmällisyydestä ja perhesuunnittelusta sekä antaakseen tukea vanhemmuuden eri vaiheissa.

Medic Team

Tarkan valintaprosessimme ansiosta meillä on ryhmä koulutettuja ammattilaisia, joilla on laaja kokemus julkisen ja yksityisen sektorin tutkimuksesta ja työstä, mikä takaa sen, että julkaistu sisältö täyttää hyvän laadun kriteerit.

Laadun varmistamiseksi asiantuntijoista koostuva tiimi tarkistaa kaiken julkaistavan sisällön.

Ennen julkaisua ammattilaistiimi arvioi artikkelit varmistaakseen, että tieto on paikkansapitävää, ajantasaista ja tieteellisten tutkimusten tukemaa. Kaikkea sisältöä tarkistetaan jatkuvasti, jotta lukijat saisivat tuoreimpien tutkimustulosten mukaista laadukasta tietoa terveydestä, kasvatuksesta ja äitiydestä.

Associated professionals

Thumb Author Martín Gruenberg

Martín Gruenberg

Lastenlääkäri

Thumb Author Carlos González

Lastenlääkäri, jolla on laaja kokemus tiedeviestinnästä. Hän on kirjoittanut kymmenkunta kirjaa, jotka liittyvät imetykseen, vanhemmuuteen, lasten kehitykseen ja pienten lasten ravitsemukseen. Hän on pitänyt luentoja ympäri maailmaa ja on Katalonian imetysyhdistyksen perustaja.

Thumb Author Manuel Antonio Fernández

Lastenneurologiaan erikoistunut lääkäri. Hän on Andalusian lastenneurologian instituutin perustaja ja johtaja sekä lastenneurologian ja neurologisen kehityksen maisteriopintojen ohjaaja Universidad CEU Cardenal Herrera -yliopistossa. Hän on toiminut koulutusohjelmien ja terveyteen liittyvien tiedotuskampanjoiden koordinaattorina, opettajana, konferenssien järjestäjänä, pedatriaan liittyvien kampanjoiden konsulttina ja tiedottajana.

Thumb Author Sara Cañamero

Sara Cañamero

Obstetrinen ja gynekologinen sairaanhoitaja

Thumb Author Sara Sanchis

Sara Sanchis

Psykologi

Thumb Author Cristina Domínguez Queijo

Cristina Domínguez Queijo

Ravitsemusterapeutti

Thumb Author César Bona

César Bona

Filologi

Thumb Author Rocío Gil Redondo

Rocío Gil Redondo

Ihotautilääkäri

Edistyksellisiin kauneushoitoihin ja hiustensiirtoon erikoistunut ihotautilääkäri. Hänellä on yli 8 vuoden kokemus ihotautilääkärin työstä, jota hän tekee tällä hetkellä Hospital La Paz -sairaalassa.

Thumb Author Nadyra Muhammad

Nadyra Muhammad

Kasvatuspsykologi

Kasvatuspsykologi, joka on erikoistunut lasten hermoston kehitykseen. Hänellä on kokemusta kouluttajana, koulupsykologina, kliinisenä psykologina, oppimiskeskusten koordinaattorina sekä työpajojen ja ohjelmien vetäjänä. Hän on ABCcerebrumin perustaja ja toimii tällä hetkellä Thomas Jefferson School -koulun (Panama) kasvatuspsykologian laitoksen koordinaattorina.

Thumb Author Leticia María Fernández Gutiérrez

Perhesovitteluun ja opinto-ohjaukseen erikoistunut kasvatuspsykologi. Hän on antanut yksityistunteja ja toiminut opinto-ohjaajana Espacio Liberumissa. Tällä hetkellä hän työskentelee ohjaajana Despierta España -nimisessä ohjelmassa, minkä päätteeksi hän tekee yhteistyötä digitaalisen median kanssa koulutukseensa liittyvien artikkeleiden kirjoittamisessa ja muokkaamisessa.

Thumb Author Pedro González Núñez

Pedro González Núñez

Varhaiskasvattaja

Audiovisuaalinen viestinnän ammattilainen ja varhaiskasvatuksen asiantuntija. Vaikka hän toimi jonkin aikaa varhaiskasvattajana, hän työskentelee tällä hetkellä toimittajana ja kirjailijana. Hän on tehnyt pitkään yhteistyötä erilaisten digitaalisten medioiden kanssa ja kirjoittanut kymmenkunta kaunokirjallista teosta.

Thumb Author Maria Fátima Seppi Vinuales

Viestintätieteilijä ja psykologi. Hänellä on tutkinto vanhemmuudesta, kiintymyksestä ja kehityksestä sekä laaja kokemus viestinnän alalta. Tällä hetkellä hän työskentelee psykologina sekä kirjoittaa ja muokkaa sisältöä digitaalisille medioille.

Thumb Author Marián Carrero Puerto

Mindfulnessiin erikoistunut psykologi. Hän työskentelee Centro de Psicología Renacer -keskuksessa ja Valencian kansainvälisen yliopiston professorina. Hän on osallistunut tutkimusprojekteihin, kansainvälisiin konferensseihin ja psykologisen tiedon levittämiseen. Viimeksi mainittuun tehtävään hän paneutuu toimimalla alan lehtien kirjoittajana ja editoijana.

Thumb Author Diego Pereira

Diego Pereira

Lääkäri

Lääkäri, jolla on kokemusta yhteistyöstä Venezuelan maaseutu- ja alkuperäisväestöjä tukevien kansalaisjärjestöjen kanssa. Hän on toiminut Acta Científica Estudiantil -lehden koordinoivana toimittajana, ollut yhteistyökumppani eri tutkimushankkeissa sekä kirjoittanut/editoinut artikkeleita terveyteen keskittyville tiedotusvälineille ja verkkosivustoille. Hän työskentelee parhaillaan erikoistuvana lääkärinä Nueva Caracas -klinikalla.

Thumb Author Irene Nora Melamed

Lasten ja nuorten erikoislääkäri. Hän on ollut Amerikan mantereen terveysjärjestön konsultti, Ricardo Gutiérrezin yleisen lastensairaalan nuortenosaston perustaja, Latinalaisen Amerikan yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan ja Entre Ríosin kansallisen yliopiston tutkija ja opettaja. Hänellä on laaja teoreettinen ja käytännön koulutus terveydenhuollon alalta, ja hän on perehtynyt erityisesti lasten ja nuorten terveyteen.

Thumb Author Sara Clemente Luna

Sara Clemente Luna

Psykologi ja toimittaja

Thumb Author Mara Amor López

Psykologi, jolla on laaja kokemus kliinisestä työstä. Hän on työskennellyt kouluttajana oppilaitoksissa, luentojen ja työpajojen vetäjänä toisen asteen oppilaitoksissa, psykologian klinikoiden johtajana ja kliinisenä psykologina. Viimeksi mainitun ammatin hän yhdistää tätä nykyä artikkeleiden kirjoittamiseen digitaaliseen mediaan.

Thumb Author Angela Herrero Marin

Farmaseutti. Ángela on erikoistunut teoreettisella ja käytännön tasolla synnytysavustajaksi. Hän pitää luentoja ja työpajoja raskaana oleville naisille auttaakseen heitä ymmärtämään raskauden kaikkia puolia. Hän tarjoaa myös fyysistä ja henkistä tukea synnytyksen aikana sekä jakaa tietämystään digitaalisen median kautta.

Thumb Author María Matilde

Koulutusinnovaatioihin ja tieteiden opetukseen erikoistunut pedagogi. Hänellä on kokemusta psykopedagogina, ohjaajana ja valmentajana. Hän on opettanut julkisissa ja yksityisissä oppilaitoksissa ja kokeillut opettamisen ohessa uraa myös henkilökohtaisena valmentajana.

Thumb Author Saúl Sánchez Arias

Saúl Sánchez Arias

Ravitsemusterapeutti

Urheiluravitsemukseen erikoistunut ravitsemusterapeutti. Hänellä on kokemusta opettamisesta, valmentamisesta ja tiedottamisesta. Hän on työskennellyt Real Club Deportivo de La Coruña -jalkapalloseurassa suunnitellen ja valvoen ammattilaispelaajien ruokavalioita. Tällä hetkellä hän työskentelee kliinisenä ravitsemusterapeuttina ja toimittajana digitaalisessa mediassa omalla koulutusalallaan.

Thumb Author Elena Sanz Martín

Kliininen psykologi, joka on erikoistunut kognitiivis-behavioraalisen terapiamallin soveltamiseen, perheterapiaan sekä nuorten ja aikuisten riippuvuuksien hoitoon. Hän on osallistunut näihin aihepiireihin liittyvän sisällön julkaisemiseen ja laatimiseen ja työskentelee kliinisenä psykologina yksityisellä vastaanotollaan Valladolidissa.

Thumb Author Leonardo Biolatto

Lääkäri, joka on erikoistunut seksuaali- ja lisääntymisterveyteen sekä sosiaalikehitykseen. Hän työskentelee perhelääketieteeseen, seksuaaliterveyteen ja nuorten alkoholismiin liittyvien tutkimusartikkelien kirjoittajana ja ulkopuolisena arvioijana. Hän on myös kehittänyt kansanterveyshankkeita maaseudulla ja toiminut opettajana osaamisaloillaan.

Thumb Author Francisco María García

Asianajaja, joka kirjoittaa työkseen. Hän toimi aiemmin virkamiehenä ja lainopillisena neuvonantajana, mutta ryhtyi sittemmin ammattikirjoittajaksi. Hän tekee yhteistyötä erilaisten digitaalisten medioiden parissa, myös mainos- ja markkinointikampanjoissa. Hän on tehnyt työkseen myös tekstien editointia ja kuratointia.

Thumb Author Nadia Yépez Suarez

Nadia Yépez Suarez

Neuropedagogi

Kouluttaja ja tutkija varhaislapsuuden neuropedagogiikan alalla. Hänellä on laaja kokemus tutkimusprojekteista ja koulutusohjelmien johtamisesta sekä työstä yliopistoprofessorina, opinto-ohjelmien koordinaattorina, oppilaanohjaajana ja lasten koulutuskeskusten johtajana. Hän on myös toiminut luennoitsijana kansallisissa ja kansainvälisissä konferensseissa, kurssien ohjaajana, koulutusmateriaalien laatijana sekä psykopedagogisten ohjelmien konsulttina ja neuvonantajana.

Thumb Author Lucía Corral

Lucía Corral

Ravitsemusterapeutti

Thumb Author Elena Castro

Elena Castro

Filologi

Thumb Author Eva Maria Rodriguez Diego

Eva Maria Rodriguez Diego

Ammattikirjoittaja ja liikuntakasvatuksen asiantuntija

Ammattikirjoittaja yli 10 vuoden kokemuksella. Hänellä on liikunnanopettajan tutkinto ja hän on kouluttautunut kursseilla ja työpajoissa jooga-, pilates-, spinning- ja fitness-ohjaajaksi. Hän on saanut koulutusta myös tanssiterapiassa, psykopedagogiassa ja musiikissa.

Thumb Author Maria Elisa Lisotti Luppi

Fysioterapeutti, joka on erikoistunut kinesiologiaan ja äitiysfysioterapiaan. Hänellä on laaja kokemus doulan työstä sekä akateemisen koulutuksensa tarjoamalla teoreettisella että käytännön tasolla. Hän on työskennellyt useissa synnytyskinesiologian laitoksissa, mutta tarjoaa palveluja myös yksityisellä vastaanotolla. Hänellä on alalta yli 9 vuoden kokemus, ja hän täydentää sitä jakamalla tietoutta.

Thumb Author María Cantos

María Cantos

Sairaanhoitaja

Thumb Author Azucena Fernández

Ammattitoimittaja ja -kirjoittaja. Hän on julkaissut romaanit Sol de julio ja Espérame en Weimar ja on teatteriyhtiö Decuma Teatron perustaja ja johtaja. Hänellä on kokemusta myös opettajana, sisällöntuottajana, sisältömanagerina ja kirjoittajana digitaalisessa mediassa.

Thumb Author Maria del Carmen Hernandez

Maria del Carmen Hernandez

Ihotautilääkäri

Ihotautilääkäri, jolla on koulutus ja kokemusta lasten ihotaudeista. Hänellä on oma yksityinen vastaanotto, mutta hän on tehnyt yhteistyötä myös useiden Argentiinan terveyskeskusten kanssa. Hän on osallistunut kansainvälisiin konferensseihin ja yhdistää ihotautilääkärin työnsä estetiikkaa ja terveyttä koskevien artikkeleiden kirjoittamiseen ja muokkaamiseen.

Thumb Author Olga Carbajo

Kasvatustieteisiin ja biotekniikkaan erikoistunut biologi. Hänellä on kokemusta laborantin ja opettajan työstä biologian, kemian ja fysiikan alalta. Hän toimii myös tiedonlevittäjänä tekemällä yhteistyötä erilaisten digitaalisten medioiden kanssa.

Thumb Author Marisol Rendón Manrique

Marisol Rendón Manrique

Varhaiskasvatuksen kandidaatti

Kieltenopettaja. Työskennellyt Caldasin yliopiston ja Manizalesin yliopiston opinto-ohjelmissa englannin ja espanjan kielen opettajana. Hänelle on kertynyt myös yli 10 vuoden kokemus opettajana sekä julkisissa että yksityisissä oppilaitoksissa. Tällä hetkellä hän työskentelee kieltenopettajana National Learning Service (SENA) -oppilaitoksessa.

Thumb Author Silvia Zaragoza

Silvia Zaragoza

Ravitsemusterapeutti

Ravitsemusterapeutti ja ravitsemusneuvoja. Hän on toiminut kliinisessä työssä, yleistajuistajana, työpajojen ohjaajana ja ravitsemusohjelmien laatijana. Hänellä on laaja kokemus sairaala- ja terveyskeskustyöstä, ja hän harjoittaa ammattiaan myös yksityisillä vastaanotoilla. Hän on erikoistunut ravitsemusneuvontaan, joten hänen kutsumuksenaan on opettaa muille terveellisen ruokavalion pilareita.

Thumb Author Samanta Ruiz

Samanta Ruiz

Opettaja

Yhteiskuntatieteiden opettaja, joka on erikoistunut digitaalisen sisällön kirjoittamiseen. Hänellä on laaja kokemus yhteistyöstä median kanssa ja digitaalisten markkinointistrategioiden soveltamisesta sisällön asetteluun. Hänen erikoisosaamistaan ovat monet eri aihepiirit, joihin hänellä on aina analyyttinen ja tutkiva näkökulma.

Thumb Author Sandra Golfetto Miskiewicz

Venezuelan keskusyliopistosta valmistunut lääkäri. Hän on kääntänyt kirjoja ja videoita englannista espanjaan sekä toiminut vapaaehtoistyössä ammattilaisena. Hän on MedToday -lehden toimittaja ja perustaja ja tekee yhteistyötä eri medioiden kanssa terveyteen liittyvien artikkelien julkaisussa.

Thumb Author Raquel Aldana

Raquel Aldana

Psykologi

Thumb Author Nelton Ramos

Nelton Ramos

Lääkäri

Thumb Author Vanesa Evangelina Buffa

Vanesa Evangelina Buffa

Hammaslääkäri

Lasten ja nuorten suunterveyteen erikoistunut hammaslääkäri. Hän on tehnyt työtä alan opettajana toisen asteen oppilaitoksissa ja yliopistoissa. Hän on myös kehittänyt suunnitelmia, ohjelmia ja hankkeita, joiden tavoitteena on valistaminen ja suun terveydenhuolto Argentiinan syrjäseuduilla. Hän on työskennellyt valtion laitosten ja kansalaisjärjestöjen yhteistyökumppanina.

Thumb Author Marcela Alejandra Caffulli

Lastenlääkäri, jolla on laaja ammatillinen kokemus. Hän on erikoistunut neuropediatriaan ja lasten hermoston kehitykseen. Hän kuuluu Argentiinan lastenlääkäriyhdistykseen, jonka kanssa hän kehittää projekteja, ohjelmia, työpajoja ja tukitoimia koko maassa. Hän siirtää työnsä lastenlääkärinä myös digitaaliseen ympäristöön tekemällä yhteistyötä terveyteen ja lääketieteeseen keskittyven lehtien ja alustojen kanssa.

Thumb Author Ana Couñago

Ana Couñago

Psykologi

Psykologi ja kasvatuspsykologi. Hänellä on laaja kokemus opetusohjelmien ja oppikurssien laatimisesta, vapaaehtoistyöstä virkistys- ja kasvatustoiminnassa, lasten ja nuorten psykologina, ohjaajana ja tiedonjakajana. Hän on erikoistunut erityislasten opetukseen, joten hän on työskennellyt erilaisten psykopedagogista työtä tekevien klinikoiden ja järjestöjen kanssa.

Thumb Author Andrés Felipe Cardona Lenis

Andrés Felipe Cardona Lenis

Liikuntatieteiden kandidaatti

Liikuntatieteiden tutkinto. Hänellä on kokemusta kouluttajan työstä sekä fyysistä ja psyykkistä terveyttä käsittelevien artikkelien kirjoittamisesta. Hän on suunnitellut nuorisolle ja aikuisille tarkoitettuja ohjelmia vapaa-ajan hyödyntämiseksi terveemmällä tavalla. Hän on myös osallistunut urheiluseminaareihin ja -konferensseihin.

Thumb Author Valeria Sabater

Psykologi ja kirjailija. Hän on erikoistunut neuroluovuuteen, tunneälyyn ja valmennukseen. Hän on työskennellyt sisällön kirjoittajana, toimittajana, kouluttajana ja kliinisenä psykologina. Hän on kirjoittanut useita teokseia, mukaan lukien Los lobos de la aldea Serieva (2015). Hän toimii myös hyvinvointikurssien ja -ohjelmien ohjaajana.

Thumb Author Arantza Martín Becerro

Informaation ja dokumentoinnin hallinnan asiantuntija Arantza Becerro on työskennellyt kirjastonhoitajana, dokumentaristina, konsulttina, lasten ympäristöohjelmien kehittäjänä sekä valtion virkamiehenä (työ, jota hän tekee tälläkin hetkellä). Hänellä on myös kokemusta sisällön kirjoittamisesta, erityisesti äitiydestä, kasvatuksesta ja koulutuksesta.

Thumb Author Leidy Mora Molina

Leidy Mora Molina

Sairaanhoitaja

Lasten kardiologiaan ja synnytyshoitoon erikoistunut sairaanhoitaja. Hän on opettaja Universidad Experimental Rómulo Gallegos -yliopistossa ja hänellä on yli 10 vuoden kokemus hoitoalalta. Hän levittää myös tietoa kirjoittamalla ja muokkaamalla raskauteen, äitiyteen ja vanhemmuuteen liittyviä artikkeleita.

Thumb Author Laura Ruiz Mitjana

Oppimishäiriöihin erikoistunut lasten ja nuorten psykologi. Hän on työskennellyt kliinisenä psykologina, ohjelmasuunnittelijana, ohjaajana, kasvatuspsykologina sekä lapsille ja nuorille suunnattujen koulutusprojektien vetäjänä. Hän yhdistää työnsä kirjoittamiseen sekä julkaisee erikoisalaansa liittyviä artikkeleita.

Thumb Author María José Roldán

María José Roldán

Kasvatuspsykologi

Kasvatuspsykologi, jolla on laaja kokemus yhteistyöstä oppimisvaikeuksista kärsivien lasten ja nuorten kanssa. Hän on työskennellyt myös sellaisten nuorten kanssa, joilla on vaikeuksia sopeutua kouluun, ja hän on tehnyt pitkän uran digitaalisen sisällön toimittajana, tuottajana ja koordinaattorina.

Thumb Author Natalia Cobos Serrano

Natalia Cobos Serrano

Sosiaalipedagogi

Sosiaalityöntekijä. Hänellä on kokemusta haavoittuvassa asemassa olevien perheiden interventio-ohjelmista, sosiaalipedagogisten ohjelmien suunnittelusta sekä perhesovittelusta ja -neuvonnasta. Hän on tehnyt vapaaehtoistyötä Espanjan Punaisen Ristin palveluksessa yli 7 vuotta ja työskentelee tällä hetkellä yhdyskuntapalveluiden lehtorina Junta de Castilla y Leónissa.

Thumb Author Marta Guzmán

Marta Guzmán

Ravitsemusterapeutti