Disney-elokuvat, jotka kannattaa katsoa vuonna 2019 - Äitiyden Ihme
 

Disney-elokuvat, jotka kannattaa katsoa vuonna 2019

Kissamaisista kuninkaista jääkuningattariin ja galaksin puolustajiin - vuosi 2019 on täynnä Disney-elokuvia, jotka sopivat koko perheen viihdykkeeksi.
Disney-elokuvat, jotka kannattaa katsoa vuonna 2019

Viimeisin päivitys: 13 elokuuta, 2019

Vuosi 2019 näyttäisi olevan Disney-elokuvien vuosi, sillä Walt Disney Companyn elokuvia pyörii elokuvateattereissa läpi vuoden. Useat tämän vuotiset Disney-elokuvat ovat uusia versioita suosituista Disney-klassikoista, kun taas toiset ovat jatko-osia lähes pyhiksi muodostuneille saagoille.

Suosittelemme suuntaamaan tänä vuonna koko perheen voimin elokuvateatteriin nauttimaan Disneyn luomista upeista elokuvista. Seuraavaksi esittelemme odotetuimmat vuonna 2019 valkokankaalle ilmestyvät Disney-elokuvat.

Disney-elokuvat, jotka kannattaa katsoa vuonna 2019

Dumbo

Yksi Disneyn rakastetuimmista klassikoista, nimittäin Dumbo, teki paluun valkokankaalle maaliskuussa näyteltynä versiona. Elokuvan on ohjannut Tim Burton, joten olemme varmoja, että sekä lapset että aikuiset tulevat nauttimaan tästä herkästä tarinasta.

Tällä kertaa elokuvassa otetaan kantaa myös ongelmaan, johon ihmiset ovat heränneet viimeisten vuosien aikana, nimittäin eläinten käyttöön ja kaltoinkohteluun sirkuksissa.

Aladdin

Toinen näytelty uusintaversio Disney-klassikosta on Aladdin. Tässä versiossa elokuvan juoneen sekoittuu alkuperäisen vuonna 1992 ilmestyneen elokuvan juonta sekä muita Tuhat ja yksi yötä -tarinoita.

Uusi Aladdin-elokuva on takuuvarma hitti Will Smithin näyttelijäsuorituksen avustuksella. Smith tullaan näkemään yhtenä tarinan nerokkaimmista hahmoista hänen tulkitessaan Hengen roolin.

Aladdin, Jasmin, Jafar, Henki, Jago-papukaija ja Abu-apina saapuivat elokuvateattereihin 24. toukokuuta. Ennen kuin suuntaatte perheenne kanssa katsomaan elokuvan uutta versiota, suosittelemme katsomaan alkuperäisen elokuvan.

Vuonna 2019 monet Disney-elokuvat ovat uusia versioita vanhoista klassikoista

Leijonakuningas

Kuten olet jo saattanut huomata, vuosi 2019 on Disney-klassikoiden uusintaversioiden vuosi. Kesäkuussa päästiin nauttimaan yhdestä vuoden odotetuimmista elokuvista, kun Leijonakuningas julkaistiin.

Simba, Mufasa ja muut eläimet ovat jälleen täällä ilahduttamassa meitä, esittäen vuoden 1994 alkuperäisestä elokuvasta tuttuja lauluja ja sävelmiä. Tämä tunteellinen ja nostalginen elokuva tuo monelle 1990-luvun lapselle paljon muistoja mieleen.

Frozen 2

Tämän vuoden lopussa, marraskuun 19. päivä, Elsa, Anna ja Olaf seikkailuineen palaavat valkokankaalle. Parhaan animoidun elokuvan ja parhaan alkuperäisen kappaleen Oscarin saanut jääkuningattaresta kertova tarina on yksi Disneyn kaikkien aikojen suosituimpia elokuvia.

Lapset odottavat varmasti innolla saadakseen tietää, mitä elokuvan jatko-osassa tulee tapahtumaan. Tämä on myöskin ensimmäinen kerta, kun Disneyn prinsessaelokuvan jatko-osa näytetään elokuvateattereissa, sillä aiemmin monet jatko-osat ovat ilmestyneet suoraan VHS- tai DVD-julkaisuna. Olemme varmoja, että Frozen 2 tulee olemaan kaiken hehkutuksen arvoinen.

Captain Marvel

Marvelin supersankarit tekivät paluun maaliskuun 21. päivänä, jolloin julkaistiin 21. Marvel-elokuva. Tällä kertaa elokuvan juoni kietoutuu Yhdysvaltojen ilmavoimien lentäjän Coral Danversin ympärille. Hänestä tulee Captain Marvel, kun maapallo ajautuu kahden muukalaisrodun konfliktien keskelle.

Koko perhe voi nauttia yhdessä Disney-elokuvista

Toy Story 4

Pixar on osa Walt Disney Companya, joten iloksemme voimme esitellä yhden hauskimmista ja koskettavimmista elokuvasaagoista, Toy Storyn . Heinäkuun 19. päivä, 24 vuotta alkuperäisen Toy Story -elokuvan julkaisun jälkeen, Woody, Buzz ja kumppanit palaavat elokuvateattereihin viimeisen kerran.

Varaa mukaasi nenäliinapaketti, sillä Woodyn ja Buzzin ääninäyttelijät ovat kertoneet elokuvan olevan hyvin tunteellinen lopetus Toy Story -saagalle.

Star Wars: The Rise of Skywalker

Päätämme listan vuonna 2019 julkaistavista Disney-elokuvista mahdollisesti kaikkein odotetuimpaan tarinaan. Kyseessä on kaikkien tunteman Tähtien sota -elokuvasarjan jatko-osatrilogian kolmas sekä Skywalker-saagan yhdeksäs ja viimeinen osa. Ennen elokuvan ilmestymistä joulukuussa suosittelemme katsomaan elokuvasarjan aikaisemmat osat – olipa ne jo nähnyt aikaisemmin tai ei.


Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.