5 sovellusta piirtämiseen ja värittämiseen lapsille - Äitiyden Ihme
 

5 sovellusta piirtämiseen ja värittämiseen lapsille

Suurin osa lapsista pitää piirtämisestä ja värittämisestä. Tänään listaamme muutaman erinomaisen älypuhelimeen tai tablettiin asennettavan sovelluksen, joiden avulla lapset voivat harjoittaa näitä taitoja.
5 sovellusta piirtämiseen ja värittämiseen lapsille

Kirjoittanut Equipo Editorial

Viimeisin päivitys: 26 tammikuuta, 2020

Piirtäminen ja värittäminen ovat yksiä parhaista opettavaisista ja viihdyttävistä aktiviteeteista lapsille. Ne myös kehittävät lapsen mielikuvitusta, hienomotorisia taitoja ja monia muita kykyjä. Tämän vuoksi jaammekin tänään viisi sovellusta piirtämiseen ja värittämiseen.

Perinteisesti suurin osa lapsista, piirustustaidon tasosta riippumatta, on nauttinut saadessaan eteensä tyhjän paperin. Näin lapsella on mahdollisuus herättää ajatuksensa eloon tai vain täyttää paperi kauniilla kirkkailla väreillä.

Teknologian kehittymisen myötä kuitenkin vaikuttaa siltä, että lapset ovat jättäneet tietyt arjen aktiviteetit taakseen. Sellaiset tärkeät asiat, kuten piirtäminen ja lukeminen, jotka ovat aina olleet suosittuja lasten keskuudessa, ovat nyt toisarvoisia. Vanhempien ja opettajien on tärkeää sopeutua näihin muutoksiin, mutta näin tehdessään, he eivät saa unohtaa aktiviteetteja, joista lapset ovat nauttineet vuosisatojen ajan.

5 sovellusta piirtämiseen ja värittämiseen lapsille

5 sovellusta piirtämiseen ja värittämiseen lapsille

1. Animals Coloring Book

Lähes kaikki lapset rakastavat eläimiä, minkä vuoksi tämä on yksi suosituimmista sovelluksista pienten taiteilijoiden keskuudessa. Sovellus sisältää useita kuvia eläimistä, joita lapset voivat värittää. Eläinaiheiset värityskirjat ovat aina olleet suosittuja lasten keskuudessa, ja tämä sovellus tarjoaa samat edut – vain näytöllä paperin sijaan.

Sovelluksen piirrokset ovat suuria ja sisältävät vain vähän yksityiskohtia, minkä vuoksi ne ovat ihanteellisia väritettäviä pienillekin lapsille.

2. Colorfy Live 3D

Tässä sovelluksessa vanhemmat voivat määrittää sovellusta käyttävän lapsen iän, ja piirrosten monimutkaisuus kasvaa iän mukaan. Sovelluksessa voi valita sekä hyvin yksinkertaisia piirroksia että myös vaikeampia malleja. Tämän vuoksi sovellus sopii erinomaisesti kaiken ikäisille lapsille, piirustustaitojen tasosta riippumatta.

3. Kids Doodle

Lapset tuntevat luonnostaan vetoa huomion herättäviä kirkkaita värejä kohtaan – mistä tämän sovelluksen kehittäjät ovat hyvin tietoisia. Tässä sovelluksessa lapsi voi värittää muun muassa hyvin kirkkailla neonväreillä.

5 sovellusta piirtämiseen ja värittämiseen lapsille

Toinen ominaisuuksista, joka erottaa tämän sovelluksen muista vastaavista, on se, että siinä omista taideteoksista on mahdollista luoda esitys. Kun lapsi on saanut kuvat piirrettyä ja väritettyä, hänen on helppo esitellä niitä muille presentaation muodossa.

4. ABC Coloring Games

Tämä sovellus on monin tavoin samanlainen kuin yllä mainittu Animal Color Book -sovellus, mutta tässä applikaatiossa on menty vielä askel pidemmälle. Sen avulla lapset voivat paitsi värittää ja piirtää, myös oppia. Kehittäessään taitojaan taiteen saralla, lapsi käy samalla läpi aakkosia.

Sovellus on englanninkielinen.

5. Drawing Pad

Piirtäminen ja paperi ovat aina kulkeneet käsi kädessä, ja näin on edelleen, tekniikan kehittymisestä huolimatta. Lasten sovellusten kehittäjät ovat tietenkin tietoisia näiden kahden asian välisestä suhteesta. Siksi tämän sovelluksen kehittäjät ovat pyrkineet luomaan näytölle paperimaisen tunnelman. Toisin sanoen, huolimatta siitä, että lapsi käyttää piirtämiseen ja värittämiseen tablettia, sovellus antaa vaikutelman siitä, että käytössä olisi paperi.


Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.