Kun elämäni rakkaus saapuu - Äitiyden Ihme - Raskaus
 

Kun elämäni rakkaus saapuu

Kun elämäni rakkaus saapuu
Elena Sanz Martín

Tarkistanut ja hyväksynyt: psykologi Elena Sanz Martín.

Viimeisin päivitys: 21 joulukuuta, 2022

En voi lakata ajattelemasta, minkälaista elämä on sitten, kun elämäni rakkaus saapuu. Päivät vierivät, ja onni, jännitys ja pelko kasvavat samassa tahdissa vatsani kanssa. Mietin, millainen vauva on ja minkälainen ihminen hänestä kasvaa.

Päiväni ovat väritetty onnella ja mitä puhtaimmalla, aidoimmalla rakkaudella. Mutta tämä odotus tuntuu loputtomalta, enkä voi lakata haaveilemasta siitä, että olet käsivarsillani. Odotus on kuitenkin palkinnon arvoinen

Sinä päivänä, kun elämäni rakkaus saapuu, saan kokea rakkauden, uhrauksen ja omistautumisen aidon merkityksen. Kun viimein katson silmiisi, tiedän saavani kokea onnellisuutta, jota en ole koskaan vielä kokenut. Nähdessäni ensimmäisen hampaattoman hymyn nousen pilviin ja saan tuntea koskettavani taivasta omin käsin.

Elämän ihmeet ja arvoitukset tullaan viimein paljastamaan. Laitan likoon kaiken uskoni omaan voimaani ja rohkeuteeni niin naisena kuin äitinäkin.

Elämäni rakkaus ainiaan

Kun elämäni rakkaus saapuu, niin toiveeni ja unelmani heräävät henkiin. Alan ymmärtämään, että elämä on kaunista, ja että tällaisina hetkinä koko maailma hymyilee minulle.

Panostan tulevaisuuteen kaikki tai ei mitään luottaen siihen, että mikään ei ole niin voimakasta kuin tämä hetki.

Kun elämäni rakkaus saapuu

Aion yrittää nauttia kaikesta tässä ja nyt. Aika ei kävele – se lentää huimaa vauhtia, kun keskittyy lasten kasvamiseen.

Aion vaalia jokaista hetkeä ja jokaista saavutusta, jotta voin kirjoittaa yhteisen historiamme elämämme kirjaan.

Kun viimein saavut maailmaan, täytät minut puhtaudellasi, tuoreudellasi ja viattomuudellasi. Annan itsestäni kaiken, jotta voin olla lapsuutesi silmissä kelvollinen.

Aion käydä läpi kaikenlaisia taisteluita kasvaattaakseni sinut mahdollisimman hyvin. Sinusta tulee olemassaoloni ihanin lohtu.

Kun tuo erityinen olento saapuu, silloin lupaan ikuisen rakkauteni.

Aion antaa sinulle kaiken kärsivällisyyteni, sinnikkyyteni ja periksiantamattomuuteni. Vannon, että en koskaan väsy halaamaan vauvaani ja hoitamaan kaikkia hänen haavojaan.

Päivittäisistä rakkauden ja lempeyden rutiineistamme ei tule koskaan puuttumaan suukkoja.

Rakkaudestasi tulee voimani

Kun elämäni rakkaus saapuu

Kun vauvani saapuu tähän maailmaan, minun on haettava voimaa mistä tahansa mistä voin sitä saada. Tulen löytämään oman rohkeuteni jokaisesta haasteesta. Rokotukset, itkut ja ensimmäiset hetkemme erossa tulevat särkemään sydämemme.

Meidän tulee oppia selviytymään niistä luodaksemme kauneimman siteen, joka kahden ihmisen välillä voi olla.

Lupaan toimia sinulle loputtomana motivaation lähteenä. Siunaan siteemme mitä suurimmalla luottamuksella sinun jaloon olemukseesi ja kykyihisi. Lupaan olla ikinä sokeutumatta menestyksillesi ja epäonnistumisillesi, ja sen sijaan aina arvostaa ponnistelujasi.

Minulle ei tule koskaan olemaan parempaa seuraa kuin tämä pieni kimpale auringonvaloa; ja minä tulen olemaan hänen ystävänsä ja pyyteetön kumppaninsa.

Entä sitten, jos elämä yllättää meidät odottamattomilla käänteillään? Entä sitten, jos asiat eivät sujukaan kuin odotimme?

Ainoa asia mikä merkitsee, on se, että me voimme kohdata kaiken yhdessä. Sillä silloin kun vauvani saapuu, tiedän, että hän tulee olemaan elämäni rakkaus.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.