Odotan omaa pientä prinsessaani - Äitiyden Ihme
 

Odotan omaa pientä prinsessaani

Odotan omaa pientä prinsessaani
María José Roldán

Tarkistanut ja hyväksynyt: kasvatuspsykologi María José Roldán.

Viimeisin päivitys: 21 joulukuuta, 2022

En voi lakata kuvittelemasta, millainen tulet olemaan. Kun sain tietää odottavani tyttöä, innostuin mielettömästi. Ajattelen sinua joka ilta mennessäni nukkumaan. Odotan oman pienen prinsessani saapumista.

Näen kasvojesi muodon, nenäsi ja huulesi. Palan halusta saada tietää, ovatko hiuksesi tummat vai vaaleat, ja oletko perinyt minun vai isäsi silmät.

Nähdessäni kaupassa vauvanvaatteita, kuvittelen, miltä ne näyttäisivät päälläsi. Tämä on kai normaali osa äitiyttä.

Rakastan sitä, että tunnen liikkeesi ja tiedän, että olet olemassa – elossa ja odottaen, aivan kuten minäkin. Odottaen sitä hetkeä, kun lopulta tapaamme toisemme. Puhun sinulle joka ilta ja silitän vatsaani. Olen varma, että kuulet ja ymmärrät minua. Tiedän, että tunnet samoin.

Olet jo osoittanut minulle, että olet iloinen silloin, kun minä olen iloinen. Syödessäni jotain, mistä pidät, tanssit sisälläni.

Lasken päiviä siihen hetkeen, kun näen sinut. En koskaan ajatellut, että olisi mahdollista tuntea jotakin näin suurta, näin sanoinkuvaamatonta.

Oma prinsessani, olet elämäni suurin rakkausKukaan ei koskaan pysty rakastamaan sinua enemmän kuin minä. Vaikka elämä yrittäisikin erottaa meidät, tiedän, että tulemme aina olemaan yhteydessä näkymättömän langan välityksellä.

Haluaisin sinut tähän viereeni. Haluaisin keinuttaa sinua käsivarsillani ja pitää sinua rintaani vasten.

Teen kaikkeni ravitakseni sinua maidolla, jota kehoni valmistaa sinua varten. Jotta voisin imettää, käyn koulutuksissa, luen ja etsin kaiken mahdollisen tiedon, joka voi auttaa kyseisessä kauniissa tehtävässä.

En malta odottaa kohtaamistamme

Odotan omaa pientä prinsessaani

Haluan sinun saavan maailman kauneimman nimen, sillä olet minun prinsessani. Haluan tuntea tuoksusi ja ihosi lämmön. Haluan kuulla äänesi, kammata tukkasi, kylvettää sinut ja leikkiä kanssasi.

Tiedän, että on vielä pitkä matka edettävänä, mutta kuvittelen sinut jo käymässä koulua. Voin nähdä sinut syömässä aamiaista kotona ja kasvavan vahvana ja onnellisena. Lupaan, että teen kaikkeni muuttaakseni tämän unelman todeksi.

Läsnäolosi täyttää elämäni toivolla ja ilolla. Se saa minut unohtamaan pinnalliset asiat, joita ennen ajattelin. Äitinä oleminen tekee ihmisestä paremman, ja olen jo nyt ylpeä.

Kaiken tämän vuoksi olen niin innoissani tapaamisestasi. Haluan sinun näkevän kaiken sen, mitä teen hoitaakseni sinua hyvin ja tehdäkseni sinut yhtä onnelliseksi kuin sinä teet minut.

Vanhempi ei ole sellainen, joka antaa elämän – tämä olisi liian helppoa. Vanhempi on sellainen, joka antaa rakkautta.

– Denis Lord

Siitä lähtien, kun sain tietää sinun olevan kohdussani, olet täyttänyt päiväni myönteisillä ajatuksilla ja tunteilla. Yritän pitää hyvää huolta itsestäni, sillä haluan sinulle vain parasta.

Se, että tiedän sinun kasvavan sisälläni, saa minut pitämään elämästä kiinni entistä kovempaa, jotta voin näyttää sinulle kaikki tämän maailman kauniit asiat. Haluan kasvattaa sinut poikkeukselliseksi naiseksi, jolla on vahvat arvot ja isot unelmat.

Sinusta kasvaa mahtava nainen

Odotan omaa pientä prinsessaani

Olen varma, että sinusta kasvaa suurenmoinen nainen. Vaikka isäsi ja minä kutsummekin sinua prinsessaksemme, tulemme kasvattamaan sinut niin, että olet valmis kohtaamaan minkä tahansa elämän eteesi tuoman ongelman.

Jokaisen prinsessan sisällä elää soturi. Soturi, joka taistelee unelmiensa ja uskomiensa asioiden puolesta. Soturi, joka kohtaa ongelmat, ja joka ei suostu muiden alistettavaksi. Soturi, jota tulen ylpeänä kutsumaan tyttärekseni.

On niin monta asiaa, joista haluaisin puhua täyttääkseni sen pitkän ajan, jonka odotan saapumistasi rinnalleni. Tunnen jo nyt olevani yhteydessä sinuun kaikkein hienoimmalla mahdollisella tavalla.

Olet saapunut muuttamaan elämäni joksikin upeaksi. Olet elämäni valo, prinsessani. Täytät minut sisulla ja päättäväisyydellä, jotta pääsen yli mistä tahansa kohtaamastani haasteesta.

Siksi haluankin kiittää sinua. Kiitos siitä, että olet kohdussani ja että olet osa tarinaani. Rakastan sinua kaikella sydämelläni.


Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.