9 omaperäistä tapaa kertoa kumppanillesi, että olet raskaana
 

9 omaperäistä tapaa kertoa kumppanillesi, että olet raskaana

Jos etsit omaperäistä tapaa kertoa kumppanillesi, että olet raskaana, täältä löydät paljon hyviä ideoita.
9 omaperäistä tapaa kertoa kumppanillesi, että olet raskaana
Elena Sanz Martín

Kirjoittanut ja tarkastanut psykologi Elena Sanz Martín.

Viimeisin päivitys: 14 joulukuuta, 2022

Odotatko lasta? Onneksi olkoon! Olet aloittamassa yhtä elämäsi jännittävintä seikkailua. Jos olet kuullut uutisen yksin, nyt sinun tarvitsee vain kertoa kumppanillesi, että olet raskaana. Ja mikä olisikaan parempi tapa tehdä se kuin jollakin omaperäisellä tavalla?

Tässä artikkelissa esittelemme hauskoja ja suloisia ideoita perheesi yllättämiseksi iloisilla uutisilla. Muokkaa niistä itsesi näköisiä ja tee hetkestä kaikille erityinen.

Omaperäisiä tapoja kertoa kumppanillesi, että olet raskaana

Monilla pariskunnilla on niin kova halu saada perheenlisäystä, että kun he lopulta tulevat raskaaksi, he ovat onnesta ymmällään.

Jotkut naiset, joko omasta tahdostaan tai täysin yllättäen, saavat tietää yksin olevansa raskaana. Jos näin on sinun kohdallasi, on tullut aika kertoa siitä kumppanillesi, ja mikä olisikaan parempi tapa tehdä se kuin käyttää hieman kekseliäisyyttä?

1. Järjestä aarteenetsintä

Jos sinä ja kumppanisi pidätte peleistä, yksi hyvä idea on järjestää aarteenetsintä ilouutisen kertomiseksi. Voit laittaa vihjeitä ympäri taloa ja haastaa kumppanisi tekemään kaikenlaisia testejä lupaamalla, että häntä odottaa lyömätön palkinto. Pelin lopussa hän löytää raskaustestin. Pidä kamera käden ulottuvilla, jotta voit taltioida hänen ilmeensä kyseisellä hetkellä.

2. Matikantunnit

Tee seinämaalaus, jossa on kuva itsestäsi, toinen kumppanistasi sekä plusmerkki niiden välissä, ja kirjoita yhtäläisyysmerkin perään numero kolme. Voi kestää hetken, ennen kuin kumppanisi tajuaa viestin, mutta hän hyppii varmasti pian ilosta.

3. Kerro kumppanillesi piiloviestillä, että olet raskaana

Nainen, jolla on positiivinen raskaustesti takataskussaan.

Oletko kuullut vatsamaalauksesta? Siinä tehdään kauniita piirroksia raskaana olevien naisten vatsoihin. Yleensä niitä tehdään vauvakutsujen aikana, ja taiteilijoina voivat toimia ystävät.

Ehdotamme kuitenkin tällä kertaa, että kirjoitat vatsaasi viestin uutisen kertoaksesi ja annat kumppanisi löytää sen. Kuinka? Se jääköön mielikuvituksesi varaan.

4. Supermarketissa

Jos menette yhdessä ostoksille, käytä tilaisuutta hyväksesi ja kerro kumppanillesi, että sinun on ostettava joitakin ylimääräisiä tarvikkeita. Kokeile laittaa ostoskoriin jokin vauvojen tarvike, kuten paketti vaippoja, jotta se näkyy paremmin ja kumppanisi huomaa sen nopeammin. Käyttäydy luonnollisesti ja anna hänelle aikaa reagoida – hän tulee olemaan ällikällä lyöty!

5. Tee kotivideo kertoaksesi kumppanillesi, että olet raskaana

Pane luovuutesi koetukselle ja kerro kumppanillesi ilouutiset videolla. Tämä riippuu tietysti siitä, miten hyvä olet kuvaamaan.

Voit myös tehdä videon lempikuvistasi ja päättää sen raskaudestasi ilmoittavaan kylttiin. Tai ilmoita uutisesta itse kameran edessä.

6. Pyydä apua lemmikiltä

Jos sinulla on kotona lemmikki, ota se mukaan tähän erityiseen hetkeen: sido pieni kyltti sen kaulaan ja pyydä sitä viemään se kumppanillesi. Katso kumppanisi ilmettä, kun hän lukee kyltin! Käy kurkkaamassa tämä Pinterest-idea.

7. Viesti T-paidassa

Yksi loistoidea on teetättää vauvauutisesta T-paita. Kerro kumppanillesi, että sinulla on hänelle lahja tai että ohitit vain näyteikkunan ja ajattelit, että hän pitäisi siitä. Paketin avatessaan hän saa tietää salaisuuden, jota olet häneltä pimittänyt. Voit tietysti myös teetättää itsellesi paidan ja käyttää sitä avoimesti kotonasi, kunnes kumppanisi huomaa sen!

8. Outo koriste

Voit myös täyttää kodin vauvan tarvikkeilla, kuten laittaa tutin olohuoneen hyllylle, tuttipullon tiskipöydälle tai bodin pyykkinarulle. Sirottele kodin eri paikkoihin kaikkea mikä saattaisi kiinnittää kumppanisi huomion ja tee selväksi, että pian perheeseenne tulee yksi jäsen lisää.

9. Pyydä vauvan sisaruksia osallistumaan

Jos et odota esikoista, anna sisaruksen tai sisarusten kertoa kumppanillesi, että olet raskaana. Esimerkiksi tässä kuvassa isosiskon jalkoihin on kirjoitettu “isosisko”. Eikö olekin suloista?

Onnellinen pari pitelee raskaustestiä.

Nauti tästä unohtumattomasta hetkestä täysin rinnoin!

Olet varmasti jo keksinyt tavan kertoa kumppanillesi, että olet raskaana. Voit tehdä sen niin omaperäisellä tavalla kuin mielit, mutta muista tallentaa hetki mahdollisuuksien mukaan jälkipolville.

Erilaisia ideoita on paljon, esimerkiksi viestin piilottaminen leipomaasi kakkuun, ensimmäisen ultraäänikuvan ripustaminen olohuoneeseen tai yllätyspaketin lähettäminen. Mistä pidät eniten? Kerro meille kommenteissa! Ja jos et malta käyttää aikaa suunnitteluun, voit aina linkittää tämän artikkelin kumppanillesi, niin hän varmasti tajuaa viestin!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.