En voi lakata kuvittelemasta, miltä näytät - Äitiyden Ihme
 

En voi lakata kuvittelemasta, miltä näytät

En voi lakata kuvittelemasta, miltä näytät
Elena Sanz Martín

Tarkistanut ja hyväksynyt: psykologi Elena Sanz Martín.

Viimeisin päivitys: 21 joulukuuta, 2022

Kauan odotettu ja toivottu päivä on vihdoin täällä – raskaustesti on positiivinen! Tämä tulos on unelmien täyttymys, josta alkaa suurenmoinen ja jännittävä yhdeksän kuukauden matka. Tästä hetkestä lähtien en voi lakata kuvittelemasta, miltä näytät, enkä voi olla uneksimasta sinusta.

Ensimmäisen lääkärintarkastuksen aika koittaa. Lupaan noudattaa jokaista saamaani ohjetta. Lupaan suojella tätä hiomatonta timanttia ja kiillottaa sitä syvimmällä rakkaudellani. Sydämestäni tulvii rakkautta ja iloa.

En voi lakata katsomasta vatsaani ajatellen, että kohta näen sinun kasvavan tässä maailmassa. Siihen asti kehoni on kehtosi. Keinutan sinua yöt ja päivät, laulaen suloisimpia kehtolauluja. Käyn loputtomia keskusteluja kanssasi, paras ystäväni ja uskollisin kumppanini.

Odotan innolla kokevani tämän raskauden ja nautin prosessin jokaisesta sekunnista. Odotan sitä hetkeä, kun tunnen sinut vatsassani. Haluan kokea elämän, tietää, että pieni kehosi kehittyy ja kasvaa sisälläni.

Olen turvapaikkasi, villapaitasi ja ravinnonlähteesi, kaikki luonnon täydellisesti suunnittelemia sinua varten, olethan elämäni tärkein henkilö. Kuvittele ja uneksi siitä, miltä päiväsi ja yösi näyttävät. Kuvittele myös minut, äitisi, ja tiedä, että tulet olemaan onnellinen ja kokonainen rinnallani.

En voi lakata kuvittelemasta miltä näytät

En voi lakata kuvittelemasta, miltä näytät

Olen samaa mieltä läheisteni kanssa siitä, että kaikista tärkeintä on terveytesi ja hyvinvointisi. Sen vuoksi sukupuolesi ja se, miltä näytät, ovat toissijaisia asioita. Takaan sinulle ikuisen rakkauden, riippumatta siitä, miten maailmaan synnyt. Tyttö tai poika, blondi tai brunetti, sillä ei ole minulle väliä.

En voi silti lakata ajattelemasta sinua. Kuvittelen saapumisesi ja ensimmäisen vuorovaikutuksemme. Kuvittelen tuoksusi, kasvosi ja ihosi pehmeyden. Tyydyttääkseni uteliaisuuteni yritän nähdä sinut ja oppia tuntemaan sinut jo ennen saapumistasi.

Kuvittelen jo pienet sormesi, pyöreän vatsasi ja pienen hampaattoman hymysi. Olen niin innoissani jo pelkästään sinua ajatellessani. Kuvitellen sinut syliini. Tällaisina hetkinä en voi lakata silittämästä vatsaani.

Ajatus sinusta nukkumasta rinnallani ja ajatus ensimmäisestä hymystäsi sulattaa sydämeni. Kuvittelen itseni suukottamassa pieniä jalkojasi, jotka pian ottavat ensimmäiset askeleensa.

Olet täydellinen unelma

Siitä päivästä lähtien, kun kuulin, että olet saapumassa elämääni, tiesin, että moni asia tulee muuttumaan. Mikään ei tee minua onnellisemmaksi kuin niiden muutosten ajatteleminen.

Otan rakkaudella ja kunnioituksella vastaan tämän tehtävän, joka muovaa minua ihmisenä. Nainen nuorenee, kun hänen sydämensä irtoaa hänen aiemmasta kehostaan hänen tullessaan äidiksi.

Tänään sinusta on tullut täydellinen unelmani. Unelma, joka herättää aikaisemmin ajattelemattomia ja tutkimattomia ajatuksia ja tuntemuksia. 

Sinuun kiteytyy kaikki toivoni ja aines, joka on luotu saamaan kaikki toiveeni käymään toteen. Kaikista mieleni valtaavista peloista ja epäilyistä huolimatta tiedän, että sinä tuot minulle voimaa ja rohkeutta. Sinä annat voimaa päästä kaikkien äitiyteni tielle nousevien esteiden yli.

Haluan nähdä hymysi ruokkivan hymyäni. Haluan olla kumppanisi ja uskottusi. Elämän ihme on todellakin ihmeellinen. Haluan antaa sinulle kaiken, mitä tarvitset ollaksesi maailman onnellisin lapsi.

Lapseni, tänään olet voimakkain tahto olemuksessani. Olet syyni elää, se moottori, joka auttaa minua jaksamaan. Olet tehokkain ja vahvin voima, joka ajaa minua eteenpäin.

Kiitos, että hämmästytät minua olemuksellasi ensimmäisestä hetkestä lähtien. Ota kaikki tarvitsemasi aika, odotan sinua niin pitkään kuin tarvitsee, koska tiedän, että olet jokaisen hetken arvoinen.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.