Halloween-asuja raskaana oleville naisille
 

Halloween-asuja raskaana oleville naisille

Sinä ja vauvasi tuotte eloa juhlaan näiden vieraita kauhistuttavien, raskaana oleville naisille tarkoitettujen halloween-asujen avulla.
Halloween-asuja raskaana oleville naisille

Viimeisin päivitys: 31 lokakuuta, 2022

Jos olet raskaana ja haluat säikäyttää vieraasi toden teolla, älä sivuuta näitä kauhistuttavia halloween-asuja raskaana oleville naisille. Vatsasi avulla teet tämän vuoden naamiaisasusta hyvin omaperäisen ja ainutlaatuisen.

Varotoimet odottaville äideille halloweenina

Halloween voi olla fantastinen juhla, josta voit nauttia läheistesi kanssa kotona tai ulkona. Raskauden aikana on kuitenkin otettava huomioon joitakin asioita, kun valitset itsellesi parasta asua:

 • Vaatteet: Valitse vaatteita, jotka eivät paina vatsaasi tai kohdussa kasvavaa vauvaa ja jotka ovat mukavia ja hengittäviä päällä.
 • Maali: Jos aiot maalata ihoasi, varmista, että maalit ovat myrkyttömiä ja soveltuvat raskaana oleville naisille.
 • Jalkineet: Kuten podiatrian asiantuntijat selittävät, raskauden aikana jalat, nilkat ja jalkaterät kärsivät yleensä liiallisesta painosta. Lisäksi nesteen kertyminen ja verenkiertohäiriöt ovat yleisiä. Siksi on tärkeää käyttää mukavia kenkiä.

Halloween-asuja raskaana oleville naisille

Mekin rakastamme tätä vuodenaikaa. Ja mikä olisikaan parempi tapa hyödyntää sitä seikkaa, että odotat lasta, kuin valita puku, jossa voit esitellä vatsaasi?

Kurpitsa

Kurpitsa on yksi halloweenin tunnetuimmista symboleista. Voit hyödyntää vatsasi pyöreyttä ja kehitellä omaperäisen ja täydellisen asun tähän erityiseen iltaan seuraavalla tavalla:

 1. Maalaa vatsasi oranssiksi ja piirrä ohuet pystyviivat sen ympärille. Näin vaikutelma on realistisempi.
 2. Piirrä siihen kurpitsalyhdylle tyypilliset silmät ja suu.
 3. Yläosaan voit laittaa vielä hieman vihreää maalia varreksi ja lehdiksi.

Jos haluat vieläkin omaperäisemmän ilmeen, miksi et maalaisi hiuksiasi oranssiksi? On olemassa poispestäviä ja luonnollisia hiusvärejä (ilman haitallisia aineita), joilla viimeistelet asusi.

Tämä viimeinen vinkki on kuitenkin tarkoitettu vain niille äideille, jotka ovat jo ohittaneet ensimmäisen raskauskolmanneksen. Tässä vaiheessa muodostuu nimittäin alkio, minkä vuoksi on noudatettava erityistä varovaisuutta. Murcian sosiaali- ja terveysministeriön teettämän tutkimuksen mukaan väriaineiden käyttö raskauden aikana näyttäisi olevan turvallista sikiölle, mutta lisää tutkimuksia tarvitaan vielä. Siksi on toistaiseksi parempi pelata varman päälle.

Raskaana oleva nainen on maalannut kurpitsalyhdyn vatsaansa.
Kurpitsan maalaaminen vatsaan on omaperäinen halloween-asu raskauden aikana.

2. Äitilintu

Tämä tulevaa jälkeläistäsi suojeleva musta lintupuku on mitä omaperäisin ja pelottavin halloween-asu raskaana olevalle naiselle. Voit tehdä sen seuraavalla tavalla:

 1. Maalaa iso vatsasi munaksi (voit tehdä siitä vihreän, jotta se näyttää pelottavammalta mustaa asua vasten).
 2. Tee pahvista kartio, jossa on isot hengittämisen mahdollistavat reiät, ja pistä päihin reiät kuminauhalle, joka pitää nokkaa paikallaan.
 3. Lisää mustaan T-paitaasi vielä muutama höyhen siipiä matkimaan.

Näin luot linnun, joka huolehtii munastaan ja suojelee sitä kaikilta vaaroilta. Ihanaa!

3. Vankilassa oleva vauva, yksi parhaita halloween-asuja raskaana oleville naisille

Oranssi on tyypillisin väri halloweenina. Se tuo mieleen kurpitsan, joka on elävien kuolleiden päivän yksi tärkeimmistä symboleista.

Tällä värillä voit koristella T-paitasi ja loihtia erittäin hauskan ja omaperäisen asun raskaana oleville naisille. Piirrä vain T-paitaasi viivoja ja niiden taakse siluetti vauvasta, joka haluaa paeta vatsasi vankilasta.

4. Röntgen

Halloween-asu raskaana olevan naisen päällä.
Yksi hauskimmista halloween-asuista raskauden aikana on jäljitellä röntgenkuvaa vauvan luurankoineen. Vaikka tällaisen vaatteen voi ostaakin, sen tekeminen kotona on hauskempaa!

Raskausajan röntgenin jäljittely vauvan luurankoineen on taatusti erittäin pelottava kuva. Näin teet sen:

 • Käytä mustaa T-paitaa ja mustia housuja.
 • Piirrä luiden ääriviivat valkoisiin kangaspaloihin, leikkaa ne irti ja ompele tai liimaa kiinni mustaan T-paitaan.
 • Voit myös maalata ne suoraan T-paitaan valkoisella tekstiilimaalilla.

Jos odotat tyttöä, voit lisätä vauvan päähän rusetin. Poikavauvalle rusetin voi laittaa kaulaan. Kuva näyttää upealta ja ilahduttaa vieraita taatusti!

Hyödynnä näitä halloween-asuja raskaana oleville naisille

Yhdessä sinä ja vauvasi muodostatte täydellisen liiton, joka tuo eloa näihin pelottaviin asuihin. Halloween-juhlista tulee onnistuneet, ja mikä parasta, yllätät vieraasi toden teolla. Vuoden pelottavin juhla alkakoon!


Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.