Tosirakkautta on, kun saat mieheltäsi aikaa nukkumiseen - Äitiyden Ihme
 

Tosirakkautta on, kun saat mieheltäsi aikaa nukkumiseen

Tosirakkautta on, kun saat mieheltäsi aikaa nukkumiseen
Elena Sanz Martín

Tarkistanut ja hyväksynyt: psykologi Elena Sanz Martín.

Viimeisin päivitys: 21 joulukuuta, 2022

Tosirakkaus on tunne, jota ei löydy ihan mistä tahansa. Nykypäivänä jotkut saattavat jopa sanoa, että sitä uhkaa sukupuuttoon kuoleminen.

Ihmisrotu – kaiken ahneuden, kiinnostuksen, itsekkyyden, tyytymättömyyden ja itsekeskeisyyden myötä – on päätynyt siihen pisteeseen, jossa vain jotkut voivat löytää todellisen rakkauden.

Koska todellinen rakkaus on yksinkertaista, intohimoista, kunnioittavaa, altruistista sekä kiintymystä ja vetovoimaa täynnä, nykyään se on hyvin harvinainen tunne.

Joten, jos miehesi kertoo että hän tuntee sinua kohtaan tosirakkautta, sinun tulisi ensinnäkin pitää itseäsi erittäin onnekkaana naisena.

Toiseksi sinun täytyy kyseenalaistaa, mitä hän on juuri kertonut sinulle. Katso hänen sanojensa taakse hänen toimiaan selvittääksesi, rakastaako hän sinua kuten hän sanoo.

Jos miehesi ei kykene antamaan sinulle jotain olennaista, kuten esimerkiksi muutaman tunnin lepoa joka päivä sillä aikaa, kun hän hoitaa lapset, hän ei tosiaankaan välitä sinusta niin paljon kuin hän sanoo.

Jatka lukemista, jotta voimme selittää paremmin näkökulmamme!

Et ole yksin vastuussa

Äitinä olet vastuussa lastesi hoidosta ja kasvatuksesta – suojelet heitä vaaroilta ja tarjoat heille turvallisen elinympäristön.

Sinun velvollisuutesi on myös antaa heille kaikki aineelliset ja hengelliset resurssit, joita he tarvitsevat kasvaakseen ja kehittyäkseen täysin, ollakseen onnellisia sekä tullakseen itsenäisiksi ja itsevarmoiksi.

Valvontasi alla ja kaiken sen ansiosta, mitä voit opettaa lapsillesi, heidän pitäisi kasvaa hyvin koulutettuina oikeisiin arvoihin, tietäen miten käyttäytyä ja ollen kykeneväisiä tekemään parhaat valinnat kohtalon heittäessä esteitä tielle.

On silti tärkeää tietää, että et ole se ainoa, joka on tästä vastuussa.

Äitinä olet kantanut lastasi 40 viikkoa tai enemmänkin kohdussasi, käynyt läpi raskauden epämukavuudet, selvinnyt kivuliaasta synnytyksestä tai sektiosta, imettänyt häntä ja nukkunut hänen kanssaan useita kertoja päivässä… Siis kaiken muun lisäksi, mitä olet tehnyt.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että olisit yksin vastuussa lasten kasvattamisesta.

Vaikka tietenkin kaikki edellä mainitut vaiheet – raskaus, synnytys ja imetys haasteineen ja uhrauksineen – ovat mielettömän suuri ilo äideille. Ja kaiken tämän jälkeen tuleva vanhemmuus on maailman suurin palkkio.

Mutta kiinnitä seuraavaan asiaan erityistä huomiota: vaikka lapsesi kasvattaminen on lahja eikä velvollisuus, sinä et ole ainoa henkilö, jolle nämä velvollisuudet kuuluvat.

Mies vierelläsi, heidän isänsä, jakaa tämän sitoumuksen.

On myös hänen velvollisuutensa nousta iltaisin antamaan pulloa, vaihtaa vaippoja päivällä, laittaa lapset sänkyyn, ruokkia heitä, leikkiä heidän kanssaan, halata heitä ja viedä heidät ulos…

Jos miehesi todella rakastaa sinua ja lapsiasi, hänen tulee huolehtia näistä välttämättömyyksistä mielellään ja antaa sinulle vapaata aikaa levätä.

Aviomiehesi tosirakkaus

Tosirakkautta on, kun aviomiehesi käyttäytyy näin:

  • Hän ei vain totea “Voi sinua raukkaa, näytät niin väsyneeltä”, vaan sanoo: “Kulta, mene nukkumaan hetkeksi, huolehdin lapsista”.
  • Hän antaa sinulle runsaasti kiintymystä, hukuttaa sinut hyväilyihin, suukkoihin ja halauksiin. Teidän välisenne vetovoima ja seksuaalinen halu ei heikkene.
  • Hän tarjoaa niin paljon turvallisuutta kuin hän pystyy teidän luomallenne perheelle
  • Hän jakaa kodin töitä ja lapseen liittyviä tehtäviä kanssasi: vaippojen ja vaatteiden pesun, pullojen valmistelun mikäli teillä on vauva, aterioiden valmistamisen jos lapsi on isompi ja syö jo, jne.
  • Hän tarjoaa tiettyjä taloudellisia olosuhteita, joita perhe tarvitsee kehittyäkseen täydellisesti ja onnellisesti, ja jotta lapsella on aina rauhaa, rakkautta, luottamusta ja suojaa.
  • Hän – aivan kuten sinäkin – uhraa itseään perheenne uuden olennon vuoksi ja on myös läsnä öisin mittaamassa lapsen lämpöä, rauhoittamassa itkuja tai hoitamassa hänen sairauksiaan.
  • Hän kunnioittaa ja ihailee sinua ihmisenä ja naisena.
  • Hän tekee kaikkensa huolehtiakseen teidän kahden perustamasta perheestä. Hän on aina kanssasi ja paikalla ohjaamassa lapsiasi, jotka tietävät niin vähän elämästä mutta joilla on isä ja äiti suojelemassa ja opettamassa heitä.

Muista, että tosirakkautta on se, kun miehesi sanoo rakastavansa sinua, mutta myös näyttää sen sinulle toimiensa kautta.

 


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.