Olet heikkous, joka tekee minut joka päivä vahvemmaksi - Äitiyden Ihme
 

Olet heikkous, joka tekee minut joka päivä vahvemmaksi

Olet heikkous, joka tekee minut joka päivä vahvemmaksi
María Alejandra Castro Arbeláez

Tarkistanut ja hyväksynyt: psykologi María Alejandra Castro Arbeláez.

Viimeisin päivitys: 21 joulukuuta, 2022

Rakas lapseni, olet heikkous, joka tekee minut vahvemmaksi joka päivä. Haluan sinun ymmärtävän arvosi ja suunnattoman voiman, joka sinulla on minuun.

Tarkkailet minua uskoen koko sydämestäsi, että sinulla on maailman rohkein äiti. Mutta siinä olet väärässä; minullakin on heikot kohtani. Ja sinä satut olemaan niistä yksi.

Olet heikkous, joka täyttää sieluni uskaliaisuudella ja rohkeudella. Kiitos sinun, sisäinen leijonani herää unestaan. Suurin huolenaiheeni on sinun hyvinvointisi. Olen täällä suojellakseni unelmiasi ja herättääkseni mahdollisimman monta hymyä.

Ainoa toiveeni on tehdä sinut onnelliseksi. Ja sitä varten ei ole sinua parempaa motivoivaa voimaa, rakas lapseni. Sinä olet voima, joka ajaa minua eteenpäin. Autat minua luottamaan itseeni, samalla tavoin kuin sinä luotat minuun.

Olet suurin heikkouteni, josta olen eniten ylpeä. Akilleen kantapää, joka on muuttunut hyveeksi, taidoksi, määrätietoisuudeksi ja päivittäiseksi taisteluksi.

Läsnäolosi elämässäni pitää minut seisomassa luotettavan korren lailla. Tuet minua uskollisuudella ja luotettavuudella, joista moni voisi ottaa oppia.

Rakas lapseni, olet kaunein heikkouteni. Kiitos sinun, mielihyvä ja ilo täyttävät elämäni. Olet tuonut esiin parhaat puoleni ja saat minut loistamaan.

Todellinen minäni tuli esiin pidellessäni sinua sylissäni ensimmäistä kertaa. Olet paradoksi; heikkous, joka on tehnyt minut niin vahvaksi, että voisin siirtää vuoria.

Olet heikkous, joka tekee minut joka päivä vahvemmaksi

Olet heikkous, jonka yli en halua päästä

Olet heikkous, jonka toivon saavani pitää elämäni loppuun asti. Tunteeni ovat sidotut sinuun, vaikka se tarkoittaisikin itsenäisyyteni menettämistä.

Olet aina ajatuksissani ja hallitset kaikkia halujani. Olet jokaisen projektin päähenkilö. Olet motivaatio toiveideni, illuusioideni ja unelmieni takana.

Elämämme ovat kietoutuneet yhteen. Hellät kasvosi ja kaunis hymysi sulattavat minut. Minusta tuntuu kuin olisit suojelusenkelini. Sinä yksin olet ilo, joka pyörittää maailmaani.

Kylmä ja pilviset päivät eivät enää masenna minua, sillä olet valo elämässäni. En enää pelkää kaatumista, sillä kätesi nostaa minut aina ylös. Rakkautesi ja puhtautesi ovat päivittäistä ravintoani. Olet osoittanut, että voin olla täysin ehdoton.

Kiitos sinun, voin sanoa olevani maailman vahvin ihminen. Usko minua, en liioittele. Sillä rakkauden ollessa heikkouteni, sinä täytät sieluni kauneimmalla mahdollisella tunteella.

Olet kaunis ja tarttuva heikkous

Rakkaani, olen vanha ja rohkea, koska olen löytänyt suurimman heikkouteni. Tämä heikkous on siunaus.

Se on tarttuva rakkaus, joka herättää kaiken ympärillään eloon. Sen valo tunkeutuu päiviini ja pitää pimeyden loitolla kodistamme.

Olet heikkous, joka tekee minut joka päivä vahvemmaksi

Olet tarttuvin heikkous, jonka olen koskaan kohdannut. Kun hymyilet, en voi olla itsekin hymyilemättä, olinpa kuinka vihainen tahansa. Kun puhut, olen pakotettu vastaamaan sinulle. Olosuhteilla ei ole väliä, olen aina tukenasi, kun tarvitset minua.

Joskus polku on niin mutkainen, että sitä on vaikea seurata. Mutta, kun olet rinnallani, voimani moninkertaistuvat. Ja aina, kun luulen koettelemuksen olevan liian raskas, autat pääsemään sen yli ja tarjoat keinot saavuttaa tavoitteeni.

Kiitos sinun, ymmärrän nyt elämän olevan täynnä kauniita asioita. Ja sinä olet niistä kaunein. Kiitos tästä ikuisesta rakkaudesta, joka paljasti heikkouden, jonka avulla hyödynnän potentiaalini.

Olet suloisin ja tarttuvin heikkous, joka auttaa minut kohtaamaan minkä tahansa haasteen.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


  • Bowlby, J. (1986). Vínculos afectivos: formación, desarrollo y pérdida. Madrid: Morata.
  • Bowlby, J. (1995). Teoría del apego. Lebovici, Weil-HalpernF.
  • Garrido-Rojas, L. (2006). Apego, emoción y regulación emocional. Implicaciones para la salud. Revista latinoamericana de psicología, 38(3), 493-507. https://www.redalyc.org/pdf/805/80538304.pdf
  • Marrone, M., Diamond, N., Juri, L., & Bleichmar, H. (2001). La teoría del apego: un enfoque actual. Madrid: Psimática.
  • Moneta, M. (2003). El Apego. Aspectos clínicos y psicobiológicos de la díada madre-hijo. Santiago: Cuatro Vientos.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.