Rakas lapseni, tukesi auttaa minua jaksamaan - Äitiyden Ihme
 

Rakas lapseni, tukesi auttaa minua jaksamaan

Rakas lapseni, tukesi auttaa minua jaksamaan
María Alejandra Castro Arbeláez

Tarkistanut ja hyväksynyt: psykologi María Alejandra Castro Arbeláez.

Viimeisin päivitys: 21 joulukuuta, 2022

Rakas lapseni, älä koskaan jätä minua. Et ymmärräkään, kuinka tärkeä olet minulle. Olet kuin ilma, jota hengitän. En pystyisi elämään ilman sinua.

Sinun vuoksesi pysyn liikkeessä joka päivä. Olet ollut tärkein tukeni siitä päivästä lähtien, kun tulit osaksi elämääni. Sinä autat minua jaksamaan.

Pystyn voittamaan kaikki elämän eteeni tuomat vaikeudet, kunhan sinä tuet ja kannattelet minua. Olet olemassaoloni syy. Syy, jonka vuoksi nousen aamulla sängystä ja jatkan taistelua. Säteilemäsi rakkaus auttaa minua hengittämään ja antaa voimaa jatkaa.

Päivä päivältä, yö yöltä, läsnäolosi elämässäni rohkaisee minua jatkamaan. Tiedän voivani luottaa opastukseesi. Sen avulla uskallan uskoa ja päästää irti pelosta. Tiedän, ettet koskaan päästä minusta irti. Pidät aina kiinni kädestäni ja sydämestäni kaikilla voimillasi, tapahtuipa mitä tahansa.

Rakas lapseni, olet voima jokaisen askeleeni takana

Rakas lapseni, tukesi auttaa minua jaksamaan

Rakas lapseni, olet voima, joka pitää minut jaloillani. On mahdotonta eksyä, kun olet rinnallani. Jokainen kanssasi ottamani askel on askel eteenpäin, vaikka tekisin virheitä. Kun teen virheen, sitä opastat minut tämän kokemuksen läpi. Kun onnistun, sinä olet mentori menestykseni takana.

Jokaisella ottamallani askeleella opetat minulle jotain uutta. Yllättyisit, jos tietäisit, kuinka paljon voit minulle opettaa. Jokainen virhe on mahdollisuus kasvuun. Jokainen niistä on tallennettu muistiini ja omatuntooni. Tärkeää on, että nousen jokaisen kaatumisen jälkeen. Ja tiedän, että näin tehdessäni, sinä olet aina luonani.

Olet syy siihen, että nousen ja jatkan taistelua. Ei ole väliä, montako kertaa kaadun. Se, millä on merkitystä, on se, että minulla on vierelläni paras mahdollinen seuralainen, joka auttaa minut ylös kaatumisen jälkeen. Jokaisesta onnistumisestani saan kiittää sinua. Olet moottori kaiken toimintani takana.

Läsnäolosi elämässäni saa minut tuntemaan itseni voittamattomaksi – pystyn jopa mahdottomaan. Olet voiman, rohkeuden ja rehellisyyden perikuva. Puhdas, viaton, vilpitön – olet henkäys raikasta ilmaa. Kaikkea sitä, mikä on hyvää maailmassa. Uskon sinuun ja hymyysi. Ja katsoessani sinuun, uskon myös itseeni.

Tärkein tukeni

Olet enemmän kuin inspiraationi, olet tärkein tukijani. Perusta, jolle rakennan elämäni, tulevaisuuteni ja kohtaloni. Olet päähenkilö kauneimmassa mahdollisessa sadussa. Kuninkaallinen perijä sydämeni palatsissa.

Rakas lapseni, olet opas, joka tekee polustani suoran. Olet kompassi, joka osoittaa suunnan, käyttöohje, joka ohjaa askeleitani. Sädehdit valoa ja olet energiani lähde. Sinun ansioistasi toiveeni ja unelmani ovat muuttuneet, ja minulla on elämässäni uusi intohimo.

Jaloin olento puhtaine sydämineen on saapunut elämääni. Tunkeuduit maailmaani pitääksesi minusta kiinni, ottaakseni käteni omaasi ja estääksesi minua joutumasta kadotukseen. Johdatat minut korkeimmalle huipulle, ja kun katson alas, näen kaikkien unelmieni toteutuneen.

Rakas lapseni, tukesi auttaa minua jaksamaan

Kaikista näistä syistä olet kaikkea, mistä ikinä unelmoin. Ja enemmänkin. Sinusta on tullut onnellisuuteni lähde ja syyni elää.

Olet hellin kosketus sieluuni, valo joka valaisee vahvuuteni. Siitä asti, kun näin sinut ensimmäisen kerran, olen luottanut omaan voimaani ja kykyihini.

Kiitos, lapseni, että olet opettanut minut elämään. Kiitos, että olet tukenani ja annat minulle voimaa joka päivä. Olet kaikki, mitä tarvitsen kohdatakseni loppuelämäni. Voimani, moottorini, kaikkeni.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


  • Bowlby, J. (1986). Vínculos afectivos: formación, desarrollo y pérdida. Madrid: Morata.
  • Bowlby, J. (1995). Teoría del apego. Lebovici, Weil-HalpernF.
  • Garrido-Rojas, L. (2006). Apego, emoción y regulación emocional. Implicaciones para la salud. Revista latinoamericana de psicología, 38(3), 493-507. https://www.redalyc.org/pdf/805/80538304.pdf
  • Marrone, M., Diamond, N., Juri, L., & Bleichmar, H. (2001). La teoría del apego: un enfoque actual. Madrid: Psimática.
  • Moneta, M. (2003). El Apego. Aspectos clínicos y psicobiológicos de la díada madre-hijo. Santiago: Cuatro Vientos

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.