Morsiamen hiuskoristeet luovat romanttisen häätyylin - Äitiyden Ihme
 

Morsiamen hiuskoristeet luovat romanttisen häätyylin

Kukilla koristellut hiuskoristeet ovat yhä yleisempiä, ja niitä on alkanut näkyä paljon myös häissä, niin vieraiden kuin morsiantenkin käyttämänä. Tässä artikkelissa jaamme muutamia ideoita, joiden avulla tuleva morsian voi luoda itselleen romanttisen tyylin kukkia hyödyntäen.
Morsiamen hiuskoristeet luovat romanttisen häätyylin

Viimeisin päivitys: 14 heinäkuuta, 2019

Vielä muutama vuosi sitten oli epätavallisempaa, että morsiamen hiuskoristeet olivat rakennettu kukista tai muokattu kukkia käyttäen. Tänä päivänä romanttisen häätyylin luovat kukkaiset hiuskoristeet ovat kuitenkin yhä yleisempiä.

Erilaiset kukkakuosit ovat tällä hetkellä muotia vaatteissa, ja kukkaprinttejä on alkanut näkyä myös virallisemmissa tilaisuuksissa, kuten häissä, käytettävissä vaatteissa ja asusteissa.

Viime vuosina morsianten hiuskoristeet ovat yhä useammin koristeltu säilötyillä kukilla, jotka ovat luonnonkukkia, jotka on käsitelty niin, että ne eivät lakastu nopeasti, ja voivat säilyttää muotonsa kuukausia ja jopa vuosia.

Tässä artikkelissa esittelemme muutamia ideoita kukilla maustettuihin hiuskoristeisiin, joista voit valita omasi erityistä päivääsi varten.

Morsiamen hiuskoristeet kukilla koristeltuna

Hiukset auki, hiusneulalla koristeltuna

Pitkään oli vallalla ajatus, että morsiamen tulisi pitää hiuksensa kiinni hääpäivänään, ja kampauksen tuli olla muodollinen. Nykyään monet morsiamet jättävät hiuksensa auki ja koristavat hiuksiaan ainoastaan yksinkertaisella hiusneulalla.

Jos tämä tyyli houkuttelee sinua, käytä hiustesi koristeluun kukin koristeltua hiusneulaa. Rintaneula voi olla väriltään neutraali tai valkoinen, jolloin se sopii hyvin valkoisen häämekon kanssa. Jos taas haluat säväyttää, voit valita rintaneulaan kirkkaanvärisiä kukkia, jotka herättävät enemmän huomiota.

Yksittäinen kukka

Yksi vaihtoehto on käyttää hiuskoristetta, jota kaunistaa yksittäinen kukka. Tämä sopii hyvin kampauksiin, joissa hiukset on sidottu kiinni tai nutturalle. Voit käyttää yksittäistä kukkaa korkealla tai alhaalla niskassa.

Morsiamen hiuskoristeet kaunistuvat kukilla tämän hetken häätrendin mukaan

Voit myös valita itse, missä haluat kukkakoristeen olevan: useimmiten kukallinen hiuskoriste on toisella puolella nutturaa.

Hiuskoriste hunnun kanssa

Jos tykkäät kukkakuvioista ja haluat kukallisen hiuskoristeen sekä hunnun, tämä vaihtoehto sopii sinulle. Voit nimittäin käyttää kukallista hiuskoristetta, jossa on yhdistettynä huntu. Tähän voi yhdistää niskaan tehdyn nutturan tai letin.

Tällä tavoin voit yhdistää kaksi eri lookkia. Voit myös ottaa hunnun pois vihkiseremonian jälkeen ja pitää vain kukin koristettua hiuskoristetta häävastaanotolla.

Hiuskoriste keraamisilla kukilla

Yksi vaihtoehto säilötyille kukille on monien morsianten nykypäivänä käyttämät keraamiset kukat. Nämä kukat ovat paljon kestävämpiä kuin säilötyt tai silkistä valmistetut kukat. Ne tuovat myös hieman vintage- henkeä morsiamen tyyliin.

Keraamiset kukat sopivat hyvin häämekkojen kanssa, joissa on yksinkertaiset leikkaukset ja selkeät linjat, ja joissa ei ole liikaa yksityiskohtia.

Kukkaseppeleet tai puoliseppeleet

Kaikista kukallisista hiuskoristeista suosituimpia morsianten kukallisia hiuskoristeita ovat puoliseppeleet. Puoliseppelettä käytetään alhaalla niskassa, sen sijaan, että sitä käytettäisiin ylhäällä otsassa kruunun tavoin. Puoliseppele sopii hyvin kampaukseen, jossa hiukset ovat auki tai alas sidottuna.

Jos haluat, että kukilla ja hiuskoristeella on suurempi rooli häälookissasi, kannattaa valita kokonainen kukkaseppele. Kokonainen kukkaseppele koristaa koko päätä. Sitä varten kannattaa valita sen värit ja kukkien koko tarkkaan, jotta se ei ole yliampuva tai vie pois hääeleganssiasi.

Puoliseppele on suosittu hiuskoriste

Tiara

Eräs yksinkertaisimmista, mutta kauniimmista kukallisista hiuskoristeista morsiamelle on tiara. Tämä asuste ei mene koskaan pois häämuodista. Tiaraa voi käyttää niin hiukset auki kuin kiinnikin. Kannattaa kiinnittää huomiota tiaran kukkien kokoon, lajiin ja väriin.


Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.