Parhaat mekot odottavalle äidille - Äitiyden Ihme
 

Parhaat mekot odottavalle äidille

Parhaat mekot odottavalle äidille

Kirjoittanut Equipo Editorial

Viimeisin päivitys: 29 maaliskuuta, 2019

Tänään listaamme muutamia vinkkejä raskausajan vaatteiden valitsemiseen ja kerromme, millaisia ovat parhaat mekot odottavalle äidille.

Jokaisella raskaana olevalla naisella on oikeus näyttää halutessaan elegantilta ja upealta, ja tähän sopiva mekko on oiva apu! Uusimpia muoti-ilmiöitä seuraavien vaatteiden lisäksi tarjolla on monia ajattomia mekkoja, jotka toimivat erinomaisesti tilaisuudessa kuin tilaisuudessa, koska ne eivät mene koskaan pois muodista.

Raskaus ei ole syy olla jotain muuta kuin mitä todella on. Naisen ei tarvitse hylätä muotia raskauden aikana, sillä tänä päivänä markkinoilla on valtavasti vaihtoehtoja, jotka on suunniteltu korostamaan odottavan äidin parhaita piirteitä – mukavuudesta huolehtimista unohtamatta.

Vinkkejä mekon valitsemiseen

Mekko on helppo tapa yhdistää mukavuus ja säteilevä ulkoasu. Jos odottava äiti haluaa varta vasten korostaa tai piilottaa kasvavan vatsansa, myös tähän tarkoitukseen sopivia mekkomalleja on saatavilla. Mekko myös sopii asuksi tilanteeseen kuin tilanteeseen, ja ulkonäköä voi vaihdella kokeilemalla erilaisia kankaita ja asusteita.

Valitaksesi itsellesi sopivan mekon, pidä nämä neuvot mielessäsi:

  • Hengittävästä materiaalista valmistetut vaatteet pitävät kehon mahdollisimman viileänä, jolloin olo on mukava ja vältytään mahdolliselta lämpöhalvaukselta.
  • Vaatteiden tulisi olla mukavia päällä ja niissä täytyy olla helppo liikkua.
  • Tiukat mekot voivat olla hyvin imartelevia, mutta elastisia, kehoa kiristäviä vaatteita kannattaa välttää. Paras materiaali on joustava ja pehmeä.
  • Jos valinta osuu pitkään mekkoon, vaatteen helman on hyvä olla sen verran lyhyt, ettei se laahaa maata ja aiheuta kompastumisvaaraa. Polveen ulottuvat mekot ovat mainio vaihtoehto ympäri vuoden – talvella niiden pariksi voidaan pukea paksut sukkahousut tai leggingsit.
  • Pienikuvioinen kangas on usein imartelevin vaihtoehto, mutta myös suuremmat kuviot toimivat hyvin.

Parhaat mekot odottavalle äidille

Olkaimettomat mekot

Olkaimeton mekko on mainio vaihtoehto keväälle tai kesälle, ja sopii erityisen hyvin pienirintaisille naisille. Tällainen mekko sopii hienosti rentoihin tilaisuuksiin tai arjen askareisiin, kuten kauppareissulle. Olkaimeton mekko on erinomainen tapa korostaa naisellisuutta ja tuntea olonsa raikkaaksi.

Seilorimekot

Jokainen odottava äiti näyttää hyvältä seilorimekossa. Esimerkiksi perinteinen sinisen ja valkoisen yhdistelmä puuvillaisessa kankaassa sopii kaikkiin tilanteisiin. Tämä on klassinen tyyli, joka ei koskaan poistu muodista, ja jota on helppo maustaa erilaisin asustein.

Neutraalit värit

Dresses in neutral tones are indispensable in a pregnant woman’s closet. They can be short, long, medium, straight or wide. Their versatility allows you to combine it with different accessories at any time of day. With a single dress you can create many different styles.

Kietaisumekot

Ottaen huomioon kaikki naisen kehon raskauden aikana läpikäymät muutokset, kietaisumekko on erinomainen vaihtoehto odottavalle äidille. Sen lisäksi, että mekon kokoa on helppo muunnella kasvavan vatsan tarpeisiin, sen v-mallinen kaula-aukko piilottaa rintojen kasvun. Kietaisumekko myös korostaa kauniisti raskaana olevan naisen vartaloa. Tällainen mekko näyttää hyvältä mistä tahansa materiaalista valmistettuna ja minkä pituisena tahansa.

Löysät mekot

Löysät mekot yhdistetään yleensä ensisijaisesti mukavuuteen, mikä on luonnollisesti vaatteessa erittäin tärkeä ominaisuus odottavalle äidille erityisesti raskauden loppuvaiheessa. Tällaiset mekot sopivat erityisen hyvin kesäaikaan, rannalla vietettyihin hetkiin, ostoksilla käymiseen tai ajan viettämiseen ystävien kanssa. Lisäämällä vyön mekon päälle, asu muuttaa nopeasti astetta virallisemmaksi.

Paitamekot

Myös paitamekot ovat hyvä vaihtoehto raskaana oleville naisille. Etuosan nappien ansiosta tällainen mekko on helppo pukea ja mukauttaa hyvin istuvaksi. Markkinoilla on valtava määrä erilaisia hihattomia ja pitkähihaisia paitamekkoja, joiden materiaali vaihtelee puuvillasta pellavan kautta denimiin.

Parhaat mekot odottavalle äidille

Kerrostetut mekot

Kerrostetut hameet tai mekot ovat mainio vaihtoehto hennoille naisille, sillä tällaiset vaatteet antavat vartalolle lisää volyymia. Näyttävillä asusteilla maustettu kerrostettu mekko on täydellinen ratkaisu iltatapahtumaan. Tällaiset mekot ovat usein valmistettu kevyestä kankaasta kuten silkistä.

Yhteenvetona mainittakoon, että muotimaailma tarjoaa kattavan valikoiman vaatteita ja mekkoja myös raskaana oleville naisille. Tärkeintä on, että nainen tuntee olonsa mahdollisimman hyväksi käyttämässään vaatteessa. Tässä elämänvaiheessa mukavuus on tärkeää niin odottavalle äidille kuin kasvavalle sikiöllekin.


Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.