Yksinkertaiset hiustyylit kiireisille äideille - Äitiyden Ihme
 

Yksinkertaiset hiustyylit kiireisille äideille

Äitiydestä nauttiminen ja samaan aikaan itsestäsi ja ulkonäöstäsi huolehtiminen voi joskus tuntua mahdottomalta. Onneksi äideillä on nykyään kauneutensa kohentamiseen runsaasti vaihtoehtoja, jotka vaativat vain vähän aikaa.
Yksinkertaiset hiustyylit kiireisille äideille

Viimeisin päivitys: 05 syyskuuta, 2018

Tässä artikkelissa haluamme jakaa kanssasi kauneimmat yksinkertaiset hiustyylit, joiden toteuttamiseen jopa kiireisimmällä äidillä on aikaa.

On normaalia, että haluamme näyttää hyvältä, missä ikinä olemmekaan. Mutta tärkein tehtävämme on hoitaa pientä vauvaa, ja oma aikamme tuntuu usein katoavan kuin tuhka tuuleen.

Jokaisella naisella on oma persoonallinen tyylinsä. Sekä lyhyissä että pitkissä hiuksissa on omat etunsa, mutta myös haasteensa, mitä tulee hiusten muotoiluun.

Mikä mieltymyksesi sitten onkaan, aina löytyy vaihtoehtoja, joiden avulla voit näyttää raikkaalta ja laitetulta milloin tahansa.

Yksinkertaiset hiustyylit kiireisille äideille, joilla on lyhyet hiukset

Yksinkertaiset hiustyylit kiireisille äideille

1. Letit

Letit ovat aina hyvä idea, kun sinulla on kiire. Niistä on olemassa monenlaisia ​​muunnelmia, joiden kanssa voit leikitellä mielesi mukaan.

Voit esimerkiksi tehdä yksinkertaisen letin kulkemaan alas niskaasi pitkin tai letittää kaikki hiuksesi toiselle puolelle päätä. Voit tehdä myös kaksi lettiä, yhden kummallekin puolelle päätä. Jos sormesi ovat näppärät, askarele hiuksiisi ranskanletti.

Yksi vaihtoehto on tehdä pieni ranskanletti toiselle puolelle päätä, käyttäen vain otsan yläpuolella olevia hiuksia. Tämä on muuten myös erinomainen tapa pitää otsatukka pois kasvoilta.

Viimeistele letti kiinnittämällä se hiuspinnillä korvasi yläpuolelle. Voit jättää loput hiuksesi vapaiksi tai sitoa ne taakse matalalle poninhännälle tai nutturalle, mikäli kaipaat romanttisempaa (ja käytännöllisempää) tyyliä.

Jos kaipaat viehättävämpää tyyliä, voit tehdä prinsessaletit. Luo kaksi pientä lettiä, yksi kummallekin puolelle päätä, käyttäen vain kasvojasi kehystäviä hiuksia. Liitä letit yhteen niskassasi niin, että niistä muodostuu yksi iso letti. Jätä loput hiuksesi halutessasi auki.

Riippumatta siitä, miten letität hiuksesi, letti antaa sinulle taatusti raikkaan, huolettoman ja luonnollisen ilmeen.

2. Polkkatukka

Tämä sulavalinjainen kampaus on suosittu julkkisten keskuudessa.
Se on ihanteellinen äideille, joilla on suorat, sileät hiukset, vaikka myös kiharilla tai aaltoilevilla hiuksilla varustetut äidit voivat onnistuneesti leikkauttaa polkkatukan.

Tähän tyyliin kuuluu hiusten leikkaaminen lyhyemmäksi takaa ja niiden jättäminen hiukan pidemmäksi edestä – yleensä hiukset ylettyvät leukaan asti.

Tähän tyyliin sopii hienosti otsatukka, joka on leikattu päättymään aivan kulmakarvojesi yläpuolelle.

3. Pixie cut

Tämä lyhyt tyyli on ihanteellinen käytännöllisille äideille. Se on yksi yksinkertaisimmista vaihtoehdoista äideille, joilla ei ole aikaa tai halua laittaa hiuksiaan.

Tyyli koostuu hiusten leikkaamisesta hyvin lyhyeksi sivuilta ja takaa, mutta ne jätetään päältä hieman pidemmiksi. Tyyliin kuuluu myös otsatukka.

Mitä tulee otsahiuksiin, symmetria on vapaaehtoista. Voit jättää otsatukan lyhyeksi tai pitkäksi, kerrostaa sen tai pitää sen suorana tai sivulla.

4. Kruunu

Voit helposti luoda kruunumaisen tyylin, joka näyttää upealta. Tarvitset vain tarpeeksi pitkän ja joustavan hiuspannan, joka sopii pääsi ympärille kuin tiara.

Kun olet asettanut joustavan hiuspannan päähäsi, kääri hiuksesi pannan ympärille sisäkautta, ohimoilta aloittaen. Tee tämä koko tukalle luodaksesi eräänlaisen kruunun pääsi ympärille.

Yksinkertaiset hiustyylit kiireisille äideille, joilla on pitkät hiukset

Suorat hiukset

1. Letitetty kruunu

Letitä ohut letti aloittaen ohimostaltasi ja edeten kohti niskaa.
Toista prosessi toiselle puolelle. Solmi letit pääsi takaosaan niskan tuntumaan, muodostaen kruunun pääsi ympärille. Jätä loput hiuksesi auki.

Halutessasi voit solmia nauhan tai narun letteihin, jotta kampauksesi sopii yhteen vaatetuksesi kanssa.

2. Solmittu poninhäntä

Tämä muunnelma puolikkaasta poninhännästä on upea ja helppo tehdä. Tee hiuksiisi jakaus jommallekummalle puolelle tai keskelle. Ota molemmilta puolilta käteesi sen verran hiuksia kuin ottaisit puolikkaaseen poninhäntään.

Solmi hiusosiot keskenään, aivan kuin olisit sitomassa kengännauhoja. Kun olet tehnyt solmun, liitä hiusosiot yhteen. Kiinnitä solmu paikoilleen hiuspinneillä, jotka sekoittuvat hiustesi väriin.

Yksinkertaiset hiustyylit kiireisille äideille


Kiharat hiukset

Kiireiset äidit, joilla on kiharat hiukset, voivat myös leikitellä tyylillään lettien avulla. Letit saavat hiuksesi näyttämään siistimmiltä ja voivat kestää useita päiviä.

1. Toispuoleinen letti

Tämä tyyli sopii naiselle, jolla on pyöreät kasvot. Sinun tarvitsee vain letittää hiuksesi toiselle puolelle niin, että letti putoaa olkapäälle. Voit valita yksinkertaisen letin, ranskanletin tai kalanruotoletin välillä.

2. Ranskanlettikruunu

Solmi hiuksesi molemmilla puolilla päätä ranskanleteiksi, työskennellen edestä niskaan asti. Voit jättää loput hiuksesi auki tai sitoa ne poninhännäksi tai nutturaksi.


Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.