Parhaat Netflix-sarjat lapsille - Äitiyden Ihme
 

Parhaat Netflix-sarjat lapsille

Netflix tarjoaa katseltavaksi valtavan määrän erilaisia televisiosarjoja, joiden joukossa on myös kattava valikoima lastenohjelmia. Runsaan tarjonnan vuoksi voi olla vaikeaa päättää, mitä ohjelmaa katsoa - minkä vuoksi listaamme tänään viisi erinomaista sarjaa lapsille.
Parhaat Netflix-sarjat lapsille

Kirjoittanut Equipo Editorial

Viimeisin päivitys: 25 syyskuuta, 2019

Netflix on yhdysvaltalainen tilausvideopalvelu, joka tarjoaa elokuvia ja televisiosarjoja suoratoistona vastaanottajille. Se tarjoaa laajan valikoiman sarjoja ja elokuvia kaiken ikäisille katsojille. Alla listaamme mielestämme parhaat Netflix-sarjat lapsille.

Netflixin edut lapsille

Jokainen tämän päivän aikuinen on viettänyt lapsuutensa selaillen televisiokanavien ohjelmaoppaita ja miettinyt, millaisia ohjelmia kanavat tarjoavat juuri kyseisenä päivänä. Televisiokanavat määrittelevät oman tarjontansa ja aikataulunsa, joita katsojien täytyy noudattaa halutessaan katsella televisiota.

Netflixin aikakaudella tilanne on täysin toinen, ja käyttäjä voi vapaasti valita, millaisia ohjelmia haluaa katsoa ja milloin tämän tekee. Suosikkiohjelman alkamisajankohta ei enää määritä päivän aikataulua, kun televisioruudun äärellä ei tarvitse olla juuri tiettyyn aikaan. Luonnollisesti Netflixin sarja- ja elokuvatarjonta on myös huomattavasti laajempi kuin mitä televisiokanavat voivat tarjota.

Parhaat Netflix-sarjat lapsille

Netflixin käyttäjällä ei koskaan jää ohjelman jakso näkemättä vain sen vuoksi, ettei hän ollut television ääressä tiettyyn aikaan. Tämän lisäksi sarjojen jaksoja on mahdollista ladata katsottavaksi offline-tilassa, jolloin katselu ei vaadi verkkoyhteyttä. Yksi iso etu on myös se, että elokuvia ja sarjoja voidaan katsella niin älytelevision, tietokoneen, tabletin kuin älypuhelimenkin välityksellä.

Parhaat Netflix-sarjat lapsille

Alla listaamme viisi lapsille sopivaa sarjaa, mutta suosittelemme tarkastamaan myös Netflixin muun lastenohjelmatarjonnan, josta löytyy ohjelmia jokaiseen makuun.

1. Super Monsters

Super Monsters on yksi parhaista Netflixin tällä hetkellä tarjoamista lastenohjelmista. Ohjelma kertoo maailman vahvimmista monstereista, jotka käyvät monsterikoulua.

Ohjelmaa suositellaan 3-5-vuotiaille lapsille. Se opettaa lapsille muun muassa, kuinka hallita tunteita ja ratkoa ongelmia. Jokaisessa jaksossa yhdellä monstereista on ongelma, joka vaatii ratkaisemista.

2. Trollhunters

Trollhunters on yli 7-vuotiaille lapsille suunnattu Dreamworksin tuottama animaatiosarja. Tämä peikkojen sivilisaation löytävästä teinistä kertova ohjelma sopii erinomaisesti seikkailutarinoista nauttiville lapsille.

Sarja on visuaalisesti vaikuttava ja sen hauska dialogi viihdyttää lasten lisäksi myös aikuisia. Ohjelma sopii siis erinomaisesti koko perheen voimin katsottavaksi.

3. Kysy Tietoboteilta

Kysy Tietoboteilta -ohjelmassa viisi uteliasta pikkuotusta etsii vastauksia lasten suurimpiin kysymyksiin, kuten siihen, miksi yö seuraa päivää tai miksi hampaat on pestävä säännöllisesti.

Kyseessä on animaatiosarja, jonka viihdyttävät kappaleet ja houkuttelevat värit kiinnittävät jopa hyvin pienten lasten huomion.

4. The Furchester Hotel

Moni tätä artikkelia lukevista vanhemmista on kasvanut katsellen yhdysvaltalaista Seesamitie-sarjaa. The Furchester Hotel -sarjassa seikkailee Seesamitiestä tuttuja hahmoja, kuten Elmo ja Keksimonsteri, ja ohjelma muistuttaakin monia tämän päivän aikuisia heidän lapsuudestaan.

Tässä sarjassa Elmo päättää auttaa kaukana asuvia sukulaisiaan, jotka pyörittävät hotellia. Ohjelmassa painotetaan sellaisia arvoja ja kykyjä kuten tiimityöskentelyä, pitkäjänteisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoa.

5. Planeettamme Maa

Planeettamme Maa poikkeaa selvästi neljästä muusta mainitsemastamme sarjasta, eikä kyseessä ole varsinaisesti lastenohjelma. Se sopii kuitenkin kaiken ikäisille katsojille ja ilahduttaa etenkin luontoa ja eläimiä rakastavia lapsia.

Tämän kehutun luontodokumenttisarjan jokainen jakso keskittyy tiettyyn aiheeseen. Sarjassa liikutaan ympäri maapalloa ja esitetään kuvamateriaalia aiheista, joita ei ole ennen saatu kuvanauhalle


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


  • Moreno García, L. (2008). La transmisión de valores en los programas infantiles. Comunicar.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.