5 sisaruksista kertovaa elokuvaa, jotka lasten pitäisi nähdä
 

5 sisaruksista kertovaa elokuvaa, jotka lasten pitäisi nähdä

Jos haluat lastesi välille elinikäisen rakkaussiteen, älä ohita näitä viittä sisaruksista kertovaa, jotka lasten tulii nähdä.
5 sisaruksista kertovaa elokuvaa, jotka lasten pitäisi nähdä
Marcela Alejandra Caffulli

Tarkistanut ja hyväksynyt: lastenlääkäri Marcela Alejandra Caffulli.

Viimeisin päivitys: 22 joulukuuta, 2022

Sisarusrakkaus on jotain, mitä pitäisi alkaa vaalia lapsuudesta lähtien. Tästä syystä suosittelemme sinua näyttämään lapsillesi nämä viisi sisaruksista kertovaa elokuvaa, jotka kuvastavat sisaruuden ihmettä – verisidettä ihmiseen, joka on kumppani koko elämän ajan.

Sisaruus on epäilemättä vahva ja ikuinen side, koska sisarus on se henkilö, joka kasvaa kanssasi, rakastaa sinua, puolustaa sinua ja tukee sinua ehdoitta. Siksi kehotamme tutustumaan seuraaviin henkilöhahmoihin ja heidän suuriin seikkailuihinsa viettääksenne laatuaikaa yhdessä.

“Vaali tarkoin juhlapyhien viettoa ja perinteitä, perheaterioita, nukkumaanmenorituaaleja, suosikkireseptejä, lempikirjoja, lauluja ja leikkejä, suosikkipaikoissa vierailua….

Se, mitä teemme yhdessä perheenä, vaikuttaa siihen, että jokainen lapsi tuntee kuuluvansa perheyksikköön.”

-Patrician Irwin Johnston

5 sisaruksista kertovaa elokuvaa, jotka edistävät ymmärrystä ja rakkautta sisarusten välillä

Hyvän sisarussuhteen vaaliminen lapsuudessa on epäilemättä perustavanlaatuinen asia, jotta sisarukset voivat tulevaisuudessa ylläpitää tuota erityistä heitä yhdistävää sidettä. Suosittelemme panemaan merkille seuraavat elokuvat, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan tämän.

1. Ansa vanhemmille

Tämä on uusintaversio samannimisestä klassikkoelokuvasta vuodelta 1961. Uusimman version pääosassa nähdään Lindsay Lohan, joka näyttelee kahta kaksosta, jotka eivät tunne toisiaan, koska he joutuivat erilleen jo hyvin nuorella iällä. Kumpikin asui yhden vanhemman luona eri paikoissa.

Kun kaksoset tapaavat jälleen leirillä, he panevat liikkeelle suunnitelman vanhempiensa yhdistämisestä. Hauska seikkailu, joka kiehtoo perheen pienimpiä.

2. Sound of  Music

Tämä musikaalielokuva perustuu samannimiseen Broadway-musikaaliin. Elokuvassa on Richard Rodgersin ja Oscar Hammerstein II:n kirjoittamia kappaleita, ja sen käsikirjoituksesta vastaa Ernest Lehman.

Elokuva on myös sovitus romaanista Laulava Trappin perhe  (1949), jonka on kirjoittanut Maria von Trapp. Tämä klaani koostuu seitsemästä veljestä ja sisaresta, joilla on ankara leski-isä, joka rakastaa lapsiaan, mutta ei osaa näyttää sitä.

Nunna Marian ansiosta he tajuavat, miltä tuntuu olla yhtenäinen perhe, ja oppivat nauttimaan musiikista yhdessä.

3. Arkajalat, veljekset etsimässä aarretta

Tämä elokuva on seikkailugenren klassikko. Se kertoo tarinan Mikey ja Brad Walshista, kahdesta veljeksestä, jotka muodostavat ystävysten joukon nimeltä Arkalajat.

Eräänä päivänä nuoret löytävät aarrekartan, joka voisi auttaa heidän isäänsä taloudellisesti. Joten he aloittavat hauskan ja kiehtovan seikkailun merirosvojen ja gangsterien kanssa, mikä koettelee heidän ystävyyttään ja keskinäistä luottamustaan.

4. Villi tusina

Tom ja Kate Baker ovat… vanhempia tusinalle lapsia! Kun isä saa työtarjouksen, heidän kaikkien on muutettava uuteen kotiin ja opittava elämään yhdessä vieraassa kaupungissa.

Kun kotona on kaksitoista lasta, ilkikurisuus, nauru, vitsit ja seikkailut lisääntyvät moninkertaisesti. Mutta niin lisääntyvät myös sisarusten välinen solidaarisuus ja ehdoton rakkaus.

Villi tusina on kiistatta korvaamaton elokuva, joka opettaa arvostamaan yhtenäisen perheen valtavaa onnea.

5. Karhuveljeni Koda

Disney-elokuva Karhuveljeni Koda sopii täydellisesti koko perheen elokuvaksi ja kaikenlaisille yleisöille.

Se kertoo tarinan kolmesta veljeksestä, jotka ovat metsästäjiä. Nuorin, Kenai, vihaa karhuja, mutta hänen toteeminsa on juuri kyseinen eläin. Siksi hänet muutetaan karhuksi, jotta hän löytäisi itsensä. Tällöin lähdemme matkalle karhunpentu Kodan kanssa ja opimme, mitä merkitsee rakastaa todellista veljeä.

Viettäkää laatuaikaa perheenä näiden sisaruksista kertovien elokuvien parissa

Jos opetat lapsillesi jo pienestä pitäen sovussa elämisen ja rakkauden vaalimisen arvon sisarusten välillä, kylvät hyviä hedelmiä, jotka he niittävät huomenna.

Sisarus merkitsee ikuista ystävää, seikkailukaveria ja henkilöä, jolle voit uskoa kaikki salaisuutesi. Sisaruus on kiistatta elämän antama lahja, josta tulee pitää huolta päivittäin.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.