Kuuluisien ihmisten lasten nimiä
 

Kuuluisien ihmisten lasten nimiä

Jos et ole keksinyt nimeä tulevalle vauvallesi, kiinnitä huomiota näihin kuuluisien ihmisten lasten nimiin. Niissä on kaikki tarvitsemasi inspiraatio.
Kuuluisien ihmisten lasten nimiä
Marcela Alejandra Caffulli

Kirjoittanut ja tarkastanut lastenlääkäri Marcela Alejandra Caffulli.

Viimeisin päivitys: 27 lokakuuta, 2022

Raskaus on aikaa, jolloin elämä kääntyy päälaelleen. Yhtäkkiä teet kalenteriin muistiinpanoja pysyäksesi kärryillä lääkärikäynneistä, luet parhaasta ruoasta tulevalle lapsellesi ja mietit, kannattaako vauvalle antaa tutti vai ei. Kaiken tämä lisäksi sinun on keksittävä lapsellesi vielä nimikin. Jos sinulla ei vielä ole harmainta aavistustakaan nimestä, käy läpi tämä lista kuuluisien ihmisten lasten nimiä.

Löydät niistä inspiraatiota ja kenties jopa etsimäsi nimen. Osasta et ehkä ole koskaan aiemmin kuullut, sillä monet niistä ovat epätavallisia ja varsin omaperäisiä.

Kuuluisien ihmisten lasten nimiä

Totta puhuen saamme useinkin inspiraatiota aikakauslehdistä. Jonkin julkkiksen pukeutumistavasta, hiustyylistä, meikistä ja jopa nimistä, joita hän antaa lapsilleen.

Siksi olemme päättäneet suunnata katseemme elokuvien, television, musiikin ja urheilun maailmaan yllättääksemme sinut julkisuuden henkilöiden lasten nimillä. Saatat hyvinkin löytää etsimäsi nimen lapsellesi täältä. Ota esiin kynä ja paperia, sillä nyt aloitamme.

Jalkapalloilijoiden lasten nimet

Vauva pitelee palloa.

Urheilulla ja erityisesti jalkapallolla on paljon faneja ympäri maailmaa. Jos olet yksi heistä, tiedät varmasti joidenkin jalkapalloilijoiden lasten nimet:

  • Gerard Piqué ja Shakira: Barcelonan pelaajalla ja kuuluisalla kolumbialaislaulajalla on kaksi poikaa. Ensimmäinen heistä on nimeltään Milano, kuten italialainen kaupunki, mutta aksentti on i:n päällä. Toisen lapsen nimi on Sasha, Alexanderin venäläinen hypokoristi, ja sen merkitys on “suojelija”.
  • Sergio Ramos ja Pilar Rubio: Nämä kaksi ovat valinneet klassisemmat nimet neljälle lapselleen. Ensimmäinen on nimeltään Sergio, kuten isänsä, latinalaista alkuperää ja jonka merkitys on “huoltaja”. Toinen on Marco, joka on myös latinaa ja tarkoittaa “viriiliä miestä”. Sitten on Alexander, kreikan kielestä, “suojelija”. Ja heidän neljäs poikansa on Maximus Hadrian, yhdistelmänimi, jossa on paljon voimaa ja joka on latinalaista alkuperää. Ensimmäinen tarkoittaa “se, joka on suuri” ja toinen viittaa Hadriassa asuvaan henkilöön.
  • Isco Alarcón ja Sara Sálamo: Real Madridin pelaaja ja tämä näyttelijätär ovat kahden pienen lapsen vanhempia. Ensimmäinen on nimeltään Theo, joka on kreikkalaista alkuperää ja tarkoittaa “Jumalan läsnäoloa”. Toinen on Piero, italialainen muunnos Pedrosta, joka tarkoittaa “lujaa kuin kivi”.

Kuuluisien ihmisten lasten nimiä: elokuvat

Katsotaanpa nyt elokuva- ja televisioteollisuutta. Aina kun julkkispari saa lapsen, siitä tulee heti suuri uutinen, ja yksi tärkeimmistä kysymyksistä on lapsen nimi. Katsotaanko muutamia mielenkiintoisimpia nimiä?

  • Katy Perry ja Orlando Bloom: Laulaja ja Pirates of the Caribbean -näyttelijä saivat pienen tytön maaliskuussa 2021. Hänen nimensä on Daisy Dove.
  • Joaquin Phoenix ja Rooney Mara: Tämä elokuvapari on melko pidättyväinen yksityiselämästään, mutta heidän lapsensa nimen tiedetään olevan River, näyttelijän edesmenneen veljen River Phoenixin kunniaksi.
  • Gigi Hadid ja Zayn Malik: Tästä mallista ja tästä laulajasta tuli vanhemmat vuonna 2020. He antoivat tyttövauvalleen nimeksi Dorothea. Nimi on kreikkalaista alkuperää ja tarkoittaa “Jumalan lahjaa”.
  • Emma Roberts ja Garrett Hedlund: Toinen äiti, joka lähti mukaan vuoden 2020 vauvabuumiin, oli American Horror Storyn näyttelijä. Hänen ensimmäinen lapsensa oli poikavauva, joka sai nimekseen Rhodes.
  • Elsa Pataky ja Chris Hemsworth: Tämän näyttelijäparin elämä Australiassa on varsin idyllistä ja yleensä he näyttävät sen meille sosiaalisten medioiden kautta. Heidän lapsensa nauttivat luonnosta niin paljon kuin voivat, ja heidän nimensä ovat India Rose, Tristan ja Sasha, joista kaksi jälkimmäistä ovat kaksosia.
  • Camila Alves ja Matthew McConaughey: Malli ja näyttelijä ovat kolmen pienen lapsen vanhempia. Levi, vanhin poika, Vida, tyttö, ja Livingston, nuorin kolmesta.
Kuuluisien ihmisten lasten nimistä voi saada inspiraatiota oman lapsen nimeämiseen.

Julkisuuden henkilöiden lasten nimet tarjoavat meille aina monia omaperäisiä vaihtoehtoja. Jotkut mainitsemistamme nimistä ovat klassisempia ja toiset harvinaisempia.

Älä unohda tarkistaa, miltä ne kuulostavat sukunimen kanssa. Varmista, että nimet soljuvat hyvin ja että ne eivät joudu pilkan kohteeksi.


Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.