Englannin opiskelu 12 sovelluksen avulla - Äitiyden Ihme
 

Englannin opiskelu 12 sovelluksen avulla

Oletko tutustunut mobiililaitteisiin ladattaviin sovelluksiin, joiden avulla voidaan opiskella kieliä? Tänään jaamme kaksitoista sovellusta, jotka ovat erinomainen apu englannin kielen opettelemiseen.
Englannin opiskelu 12 sovelluksen avulla
María Alejandra Castro Arbeláez

Tarkistanut ja hyväksynyt: psykologi María Alejandra Castro Arbeláez.

Kirjoittanut Equipo Editorial

Viimeisin päivitys: 01 heinäkuuta, 2019

Haluatko hyödyntää julkisissa kulkuneuvoissa istumasi työmatkan paremmin? Oletko päättänyt oppia tänä vuonna uuden taidon? Haluaisitko matkustaa enemmän, mutta heikko kielitaito estää sinua? Ratkaisuna kaikkiin näihin kysymyksiin tarjoamme uuden kielen opiskelua, ja jos englanti ei vielä ole hallussasi, siitä on hyvä aloittaa. Seuraavaksi esittelemme kaksitoista mobiililaitteilla käytettävää sovellusta, joiden avulla englannin opiskelu on helppoa ja hauskaa.

Englannin opiskelu 12 sovelluksen avulla

Voxy

Voxy on hyödyllinen työkalu heille, jotka valmistautuvat erilaisiin virallisiin englannin kielen kokeisiin tai testeihin. Opiskelijan apuna on äidinkielenään englantia puhuva henkilö, ja harjoitukset auttavat parantamaan lausumista ja yleistä puheen sujuvuutta. Voxyn kautta käyttäjällä on myös pääsy erilaisiin englanninkielisiin julkaisuihin.

Memrise

Memrise tekee englannin opiskelusta hauskaa. Sen peliä muistuttava käyttöliittymä auttaa sisäistämään sanat sekä ilmaukset helposti ja mukautuu omaan henkilökohtaiseen oppimistyyliisi (yli 100 kielivaihtoehtoa).

Englannin opiskelu 8 sovelluksen avulla

Duolingo

Yksi suosituimmista sovelluksista vieraan kielen oppimiseen on tehokas ja käytännöllinen Duolingo. Tämä verkkopalvelu tarjoaa niin lapsille kuin aikuisillekin mahdollisuuden opiskella kymmeniä kieliä – englanti mukaan lukien – yksinkertaisten toimintojen avulla. Opiskelu perustuu oppitunteihin jaettuihin luku-, kirjoitus-, kuuntelu- ja puheharjoituksiin. Käyttäjä voi myös vertailla edistymistään ja tuloksiaan kavereidensa kanssa.

Beelingo

Beelingo tarjoaa käyttäjälle valtavan määrän sisältöä ja työkaluja sanakirjojen, äänitiedostojen, sanastojen, pelien ja kielioppiharjoitusten muodossa.

Wlingua

Wlingua sopii eri tasoisille englannin opiskelijoille, tarjoten kursseja niin vasta-alkajille kuin kehittyneemmillekin puhujille. Opiskelijalla on käytössään yli 600 oppituntia, ja hän voi valita opiskeluvälineeksi joko amerikanenglannin tai brittienglannin. Sovelluksen ilmainen versio toimii hyvin, mutta maksullisessa versiossa on luonnollisesti enemmän ominaisuuksia.

Wibbu English

Wibbu English on ihanteellinen sovellus espanjaa puhuville henkilöille, sillä se perustuu espanjankielisten yleisesti englannin kielessä tekemiin virheisiin ja korostaa espanjan ja englannin välisiä eroja. Oppitunnit ovat hyvin järjestettyjä ja opiskelun apuna käytetään sekä ääntä että tekstiä. Sovellus myös seuraa ja arvioi käyttäjän edistystä.

uSpeak

uSpeak on progressiivinen sovellus, jossa käyttäjä etenee helpoista harjoitteista monimutkaisempiin tehtäviin. Sovellus on jaettu kolmeen vaikeustasoon, ja siinä harjoitellaan englantia hauskojen pelien avulla. uSpeakissa on laaja sanasto, joka auttaa oppimaan sanojen lausumista.

Mondly

Mondly sisältää yli 500 pikatuntia ja 14 keskustelumoduulia, jotka auttavat käyttäjää kielen opistelussa. Sovellus simuloi arkipäivän tilanteita, joissa käyttäjä voi harjoitella hyödyllisiä sanoja ja lauseita.

Fun Easy Learn English

Fun Easy Learn English takaa käyttäjän sanavaraston laajenemisen tietokantaan tallennettujen yli 6000 sanan avulla. Oppimista tuetaan kuvin ja äänin, mikä auttaa myös lausumisen harjoittelussa. Sovellus tarjoaa käyttäjälle sattumanvaraisia teemoja ja pelejä, mikä tekee oppimisesta interaktiivisempaa ja hauskempaa. Sovellusta voidaan käyttää myös offline-tilassa ilman verkkoyhteyttä.

HiNative Trek

Jos olet yksi niistä ihmisistä, joilla ei omien sanojensa mukaan ole aikaa opetella uutta kieltä, HiNative Trek on kuin tehty sinua varten. Sovelluksen harjoitukset ovat noin 10 minuutin pituisia, ja apuna on opiskelua tukeva opettaja ja englanninkielinen yhteisö. Tämän sovelluksen huono puoli on sen maksullisuus. Tästäkin huolimatta HiNative Trek on etenkin kiireisille ihmisille erinomainen tapa opiskella englannin kieltä.

Kielten opettamiseen voi käyttää monia erilaisia menetelmiä

Busuu

Busuu tarjoaa kursseja, jotka on jaettu 10 minuutin pituisiin oppitunteihin. Tunnit koostuvat muun muuassa kielioppiharjoituksista ja muistitehtävistä, joita ohjaavat englantia äidinkielenään puhuvat henkilöt.

WordDive

WordDive on suomea äidinkielenään puhuvalle erinomainen työkalu, sillä se tukee myös suomen kieltä. Sovelluksen kehittäjä lupaa käyttäjän saavuttavan sujuvan kielitaidon keskimäärin 63 tunnin harjoittelulla. Sovellus mittaa käyttäjän edistymistä palkitsemalla hänet erilaisilla palkinnoilla. WordDive säätää vaikeustasoa automaattisesti opiskelijan oppimisnopeuden perusteella.

Monista muista sovelluksista poiketen WordDive toimii myös selaimessa, eli sitä voidaan käyttää mobiililaitteiden lisäksi tietokoneella. Myös tämän sovelluksen käyttö on maksullinen kahden viikon kokeilujakson jälkeen.

Uutta kieltä opiskellessa, ja etenkin opiskelun tapahtuessa sovelluksen kautta, on hyvä pitää mielessä, että oppiminen ei tapahdu hetkessä, eikä opiskelija välttämättä tule hallitsemaan vierasta kieltä täydellisesti. Tärkeintä onkin aloittaa opettelemalla peruslausahduksia, joista on apua jokapäiväisissä tilanteissa – ja yllä mainitut sovellukset auttavat juuri tässä.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


  • Area, M., & Adell, J. (2009). E-learning: enseñar y aprender en espacios virtuales. Tecnología Educativa. La Formación Del Profesoradi En La Era de Internet. https://doi.org/http://dx.doi.org/10.1016/j.enbuild.2016.04.015
  • Díaz Cintas, J. (2012). Los subtítulos y la subtitulación en la clase de lengua extranjera. Abehache.
  • Diaz-Greenberg, R., & Nevin, A. (2003). Listen to the Voices of Foreign Language Student Teachers: Implications for Foreign Language Educators. Language & Intercultural Communication. https://doi.org/10.1080/14708470308668106

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.