Hauska syntymäpäiväkutsu lapsen juhlia varten - Äitiyden Ihme
 

Millainen on hauska syntymäpäiväkutsu lapsen juhlia varten?

Millainen on hauska syntymäpäiväkutsu lapsen juhlia varten?
María José Roldán

Tarkistanut ja hyväksynyt: kasvatuspsykologi María José Roldán.

Kirjoittanut Equipo Editorial

Viimeisin päivitys: 19 maaliskuuta, 2020

Lapsen muutamat ensimmäiset syntymäpäiväjuhlat ovat erityinen tapahtuma niin lapselle itselleen kuin hänen vanhemmilleenkin. Mikäpä olisi hauskempi tapa aloittaa syntymäpäivien juhliminen kuin näyttävien kutsukorttien valmistaminen? Tänään jaamme muutamia ideoita, joiden avulla hauska ja luova syntymäpäiväkutsu syntyy käden käänteessä.

Valmistaaksesi näyttävät kutsukortit lapsesi syntymäpäiville, tarvitset vain hieman aikaa, luovuutta ja innokkuutta. Suurella todennäköisyydellä kotoasi löytyy valmiiksi ainakin osa kutsuihin tarvittavista materiaaleista.

Kun lapsi on muutaman vuoden ikäinen, hän voi alkaa auttaa kutsujen valmistamisessa, jolloin vieraat saavat kutsun suoraan syntymäpäiväsankarilta itseltään. Lapsi voi vaikuttaa kutsujen sisältöön sekä ideoimalla että itse askartelemalla.

Kutsuttiinpa juhliin sitten muutama vieras tai koko lapsen tarharyhmä tai koululuokka, luovat kutsut tekevät juhlista erityiset alusta lähtien. Kutsun kannattaa olla omaperäinen ja hauska, minkä lisäksi sen täytyy tietysti sisältää kaikki tarvittava tieto juhlia koskien. Yksi tapa erottautua lukemattomien muiden kutsujen joukosta, on valmistaa personoituja kutsuja, jotka on kohdennettu erikseen jokaiselle kutsuttavalle.

Millainen on hauska syntymäpäiväkutsu lapsen juhlia varten?

1. Tulostettu valokuva

Ensinnäkin kannattaa olla realistinen lapsen iän suhteen. Tällä tarkoitamme sitä, että lapsi ei tule muistamaan, millaisia kutsukortteja hänen äitinsä valmisti hänen ensimmäistä syntymäpäiväänsä varten.

Tämän takia on kutsusta kannattaa säilyttää kopio myös omissa arkistoissa hauskana muistona. Näin ollen suosittelemme valmistamaan kutsuja, jotka voidaan säilyttää. Esimerkiksi tulostettu valokuva on hyvä idea.

Kutsu lapsen syntymäpäiville

2. Juhlahattu

Sen sijaan, että syntymäpäiväkutsu lähetetään perinteisen kortin muodossa, paperi voidaan taitella juhlahatun muotoon. Hattua voidaan käyttää juhlissa, ja pienet juhlavieraat haluavat varmasti hatun itselleen muistoksi.

3. Paperikirppu

Jokainen lapsi on leikkinyt paperikirpulla ainakin kerran elämässään. Tämä on hauska ja luova tapa tehdä lapsen syntymäpäiväkutsusta mielenkiintoinen.

Paperikirpun ulko-osiin voidaan piirtää tai askarrella koristeita ja sisään voidaan kirjoittaa tärkeät juhliin liittyvät tiedot, kuten juhlien pitopaikka ja päivämäärä. Kirppujen ei tarvitse olla täydellisiä, vaan tärkeämpää on värikkyys ja luovuus!

4. Personoitu suklaakutsu

Jos halutaan keksiä hyvin luova tapa kutsua vieraat lapsen syntymäpäiväjuhlille, personoidut suklaat ovat omaperäinen idea.

Halutun muotoiseen suklaapalaan voidaan painattaa juhlien paikka ja aika tai vaihtoehtoisesti tiedot voidaan painaa suklaan kääreeseen tai pakettiin. On varmaa, että nämä kutsut muistetaan!

5. Videomuotoinen kutsu

Viimeinen vinkkimme on videokutsun kuvaaminen ja sen sähköpostin tai sosiaalisen median kautta kutsuttaville välittäminen. Tämä on hauska tapa personoida kutsu ja varmistaa, että kaikki vieraat saavat sen.

Helpoimmillaan kutsun tekemiseksi tarvitaan vain älypuhelin, välitettävä viesti ja muutama minuutti aikaa.

Lopuksi haluamme muistuttaa, että mitä tulee syntymäpäiväkutsuihin, vaihtoehtoja on lukemattomia ja ainoastaan mielikuvitus on rajana. Toivomme, että esittelemämme ideat ovat avuksi sinulle ja lapsellesi kutsuja suunnitellessanne – ja että lapsen juhlat ovat valtava menestys!


Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.