5 julkkista, joilla on suurperhe - Äitiyden Ihme
 

5 julkkista, joilla on suurperhe

Suurperhe on lähes verrattavissa juhliin - koti on täynnä naurua, leikkejä, erilaisuutta ja oppimista. Tänään tutustumme muutamiin julkisuuden henkilöihin, joilla on suurperhe.
5 julkkista, joilla on suurperhe

Kirjoittanut Naí Botello

Viimeisin päivitys: 21 joulukuuta, 2022

Nykypäivänä törmäämme yhä useammin julkkiksiin, joilla on suurperhe. Suuren yleisön valvovan silmän alla oleminen ei kuitenkaan aina ole helppoa, ja monelle julkisuuden henkilölle perhe ja koti ovatkin turvapaikka. Tämä auttaa julkkista elämään yksinkertaisemmin ja pitämään jalkansa maan pinnalla.

Julkkikset suurperheineen

Vuoteen 1970 asti monissa suurperheissä oli jopa kuusi tai seitsemän perheenjäsentä. Ajat ovat kuitenkin muuttuneet, ja tänä päivänä perhe, joka koostuu äidistä, isästä ja vähintään kolmesta lapsesta, katsotaan suurperheeksi. 

Taloudellinen tilanne ja naisten erilainen suhtautuminen työhön vaikuttaa perhekokoon. Perheiden perheenjäsenten keskimäärä on laskenut huomattavasti viime vuosikymmeninä.

On kuitenkin monia ihmisiä – myös julkisuuden henkilöitä – jotka eivät ole mukautuneet tämän päivän trendiin. Heidän reiluilla tuloillaan onkin varaa kasvattaa suuri perhe ja palkata halutessa lastenhoitajia auttamaan arjen pyörittämisessä.

5 julkkista, joilla on suurperhe

1. Julio Iglesias

Laulaja Julio Iglesias – laulaja Enrique Iglesiaksen isä – on espanjalais-yhdysvaltalainen julkisuuden henkilö, jolla on suurperhe. Kaiken kaikkiaan Juliolla on kahdeksan lasta: kolme lasta ensimmäisestä avioliitosta Isabel Preyslerin kanssa sekä viisi lasta toisen vaimon Miranda Rijnsburgerin kanssa. Tämä suurperhe kuuluu siis ehdottomasti julkkisten suurperheiden listalle!

Jalkapalloilija David Beckhamilla on suurperhe
Lähde: David Beckhamin Instagram-tili (@davidbeckham)

2. Beckhamien perhe

Beckhamien perhe ei ole ainoastaan esimerkki suurperheestä vaan myös pysyvästä perheestä. David ja hänen vaimonsa Victoria Beckham kuuluvat melkeinpä Britannian kuninkaallisiin.

David on tunnettu joka puolella maailmaa urastaan jalkapalloilijana. Victoria on tullut kuuluisaksi laulajana, liikenaisena, muotisuunnittelijana sekä mallina. Lahjakkuutensa ja kovan työn ansiosta tällä pariskunnalla on suuret resurssit elättää suurperheensä.

Beckhamien perheeseen kuuluu neljä lasta: kolme poikaa Brooklyn, Rome ja Cruz sekä heidän nuorimpaisensa tytär Harper. Neljän kauniin lapsensa ansiosta Beckhamien perhe on päässyt listallemme.

3. Baldwinin veljekset

Kukapa ei olisi kuullut Hollywoodin Baldwinin veljeksistä! Baldwinit ovat olleet jo vuosikymmeniä valokeilassa, sillä he ovat näytelleet monien elokuvien tärkeitä rooleja.

Alec, Daniel, William ja Stephen ovat tunnetuimmat Baldwinin perheen veljekset. Heillä on kuitenkin myös kaksi siskoa Elizabet ja Jane Ann.

Myös jotkut Baldwinin veljesten lapsista on saavuttamassa kuuluisuutta, kuten tunnettu malli Ireland, joka on Alec Baldwinin ja Kim Basingerin tytär. Irelandin serkku eli Stephen Baldwinin tytär Hailey on myöskin malli. Hailey on saanut viime aikoina erityisen paljon huomiota lehdistöltä suhteestaan Justin Bieberin kanssa.

Julkkisten reiluilla tuloillaan on varaa kasvattaa suuria perheitä ja palkata kokopäiväisiä lastenhoitajia.

4. Kardashian-Jenner-perhe

Kardashianit saattavat olla korkean profiilin perheiden listan kärkipäässä. Siitä lienee kiittäminen perheen äitiä Kris Jenneriä. Kris Jenner sai ensimmäiset neljä lastaan – Kourtneyn, Kimin, Khloén ja Robin – ensimmäisessä avioliitossaan lakimies Robert Kardashianin kanssa.

Ollessaan naimisissa toisen aviomiehensä Bruce Jennerin (nykyisen Caitlyn Jennerin) kanssa hän sai kaksi tytärtä lisää Kendallin ja Kylien. Samaan aikaan hän oli äitipuoli Caitlynin edellisestä suhteesta saamille lapsille.

1990- luvulla Kardashianien perhe tuli melko tunnetuksi, koska Robert Kardashian oli esillä “vuosisadan oikeudenkäynnissä” eli O.J. Simpsonin tapauksessa.

2000- luvulla Kardashianin perheen julkisuus sai aivan uusia ulottuvuuksia. Krisin toimiessa managerina, Kardashianin perhe tuli suuren maailman tietoisuuteen ohjelmallaan Keeping up with the Kardashians (suom. Kardashianit).

Realityohjelmansa avulla Kardashian-Jennerin perhe on luonut mediaimperiumin, joka jatkaa kasvamistaan miljoonilla. Nyt Krisillä on yhdeksän lastenlasta, joista jokainen on esiintynyt TV- ohjelmassa, lehdissä ja internetissä.

Jalkapalloilija Ronaldolla on neljä lasta
Lähde: Ronaldon Instagram-tili (@cristiano)

5. Cristiano Ronaldo

Emme voineet lopettaa listaamme nimeämättä muita kuuluisia urheilijoita, joilla on suurperhe. Portugalin jalkapallon maajoukkueen pelaaja Cristiano Ronaldolla on neljä lasta. Listalle pääsevät myös espanjalainen jalkapalloilija Cesc Fabregas, jolla on viisi lasta sekä argentiinalainen Lionel Messi, jolla on kolme lasta.

On selvää, että suuri perhe on ilon ja onnellisuuden lähde. Ja joillekin edellä esitellyille perheille jopa taloudellinen ja uraa uurtava etu.


Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.