Lapseni ja minä olemme loistava tiimi - Äitiyden Ihme
 

Lapseni ja minä olemme loistava tiimi

Lapseni ja minä olemme loistava tiimi
María Alejandra Castro Arbeláez

Tarkistanut ja hyväksynyt: psykologi María Alejandra Castro Arbeláez.

Viimeisin päivitys: 21 joulukuuta, 2022

Lapseni ja minä olemme loistava tiimi, siitä ei ole epäilystäkään. Täydennämme toisiamme täydellisesti. Siitä hetkestä lähtien, kun ilmestyit elämääni, olet ollut minua ajava voima ja paras mahdollinen kumppani.

Olemme toistemme uskottuja ja seikkailukumppaneita. Olet auringonpaisteeni, kun tie edessä näyttää tummalta ja synkältä. Sateenkaareni myrskyn jälkeen. Rakkaani, olet se palapelin pala, jota ilman kaikki hajoaisi.

Siitä hetkestä lähtien, kun sait alkusi, olet ollut osa olemassaoloani mitä ihanimmalla tavalla. Olet suurin luomukseni, mestariteokseni. Hienostunut harmonia, oodi ilolle. Lapseni, rakastan sinua koko sydämestäni.

Olen kiitollinen siitä, että saan jakaa elämäni kanssasi. Olla osa tätä upeaa tiimiä ja taistella jokaisen taistelun rinnallasi. Olet perusta, joka kannattelee minua päivittäin, ja valo, joka näyttää minulle suunnan. Olet elämäni valo, jota ilman en voisi elää.

Rakkauden yhdistämä tiimi

Rakas lapseni, uskon todella, että olemme loistava tiimi, jota yhdistää rajaton rakkaus. Olemme pyhän ja puhtaan siteen tuloa. Ehdoton rakkauteni on sinun, päivin ja öin.

Lapseni ja minä olemme loistava tiimi

Olet vallannut ajatukseni. Tänään hengitän meidän molempien puolesta. Onni hymyilee minulle joka päivä, kun herään hymyysi. Suloinen äänesi ja jokainen “Rakastan sinua, äiti” ovat syyni elää. Ympärillesi levittämäsi ilo on syy jatkaa uskomista.

Luottamuksesi minuun on arvokkain aarteeni. Katseesi on täynnä toivoa. Jokainen suukko ja halaus vahvistaa sen, minkä jo tiedän – maailmassa ei ole aidompaa sidettä kuin se, jonka muodostimme sinä hetkenä, kun tunsin liikkeesi sisälläni.

Sinulla on aina ihailuni ja omistautumiseni, ja pysyn aina vierelläsi. Huolehdin sinusta ja suojelen sinua kaikelta pahalta. Kun kompastut ja kaadut, autan sinut jälleen jaloillesi. Opetan sinut selviämään vaikeista ajoista ja oppimaan virheistäsi.

Opastan sinua parhaani mukaan. Salaisuutesi ovat turvassa kanssani ikuisesti. Ja niin olet sinäkin; en anna minkään vahingoittaa sinua. Et koe mitään pahaa, ja selviät elämän koettelemuksista vahingoittumattomana. Annan kaikkeni varmistaakseni, että olet onnellinen.

Yhdessä läpi hyvin ja huonojen aikojen

Älä pelkää tulevia haasteita, voitamme niistä jokaisen pikkuhiljaa. Meitä yhdistävä rakkaus tekee epäonnistumisen mahdottomaksi. Yhdessä selviämme mistä tahansa.

Älä anna huonojen päivien lannistaa. Istu vieressäni ja odota. Muutaman minuutin kuluttua aurinko ilmestyy jälleen pilvien takaa. Älä pelkää pilviä, sillä myrskyä seuraa aina tyyni sää.

Lapseni ja minä olemme loistava tiimi

Olen aina tukenasi, kun tarvitset minua. Voit luottaa minuun hyvinä ja huonoina aikoina. Sinun ei tarvitse antaa minulle mitään vastineeksi. En pyydä muuta kuin, että saan olla kanssasi.

Rakkautesi, kiintymyksesi ja uskollisuutesi ravitsevat sydäntäni. Suloinen, hellä viattomuutesi rauhoittaa sieluani. Olet parannuskeino kaikkeen, mikä on väärin maailmassani. Tästä ja monista muista syistä uskon aina sinuun, tapahtuipa mitä tahansa.

Loppujen lopuksi tunnet minut paremmin kuin tunnen itseni. Ja minäkin luen sinua kuin avointa kirjaa. Luota minuun täysin, ja minä luotan sinuun. Usko tämän loistavan tiimin voimaan ja huomaat kaiken sujuvan hienosti – sen siteen ansiosta, jonka jaamme äitinä ja lapsena.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


  • Bowlby, J. (1986). Vínculos afectivos: formación, desarrollo y pérdida. Madrid: Morata.
  • Bowlby, J. (1995). Teoría del apego. Lebovici, Weil-HalpernF.
  • Garrido-Rojas, L. (2006). Apego, emoción y regulación emocional. Implicaciones para la salud. Revista latinoamericana de psicología, 38(3), 493-507. https://www.redalyc.org/pdf/805/80538304.pdf
  • Marrone, M., Diamond, N., Juri, L., & Bleichmar, H. (2001). La teoría del apego: un enfoque actual. Madrid: Psimática.
  • Moneta, M. (2003). El Apego. Aspectos clínicos y psicobiológicos de la díada madre-hijo. Santiago: Cuatro Vientos.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.