Kesämuotia odottaville äideille - Äitiyden Ihme
 

Kesämuotia odottaville äideille

Kesämuotia odottaville äideille
María José Roldán

Kirjoittanut ja tarkastanut kasvatuspsykologi María José Roldán.

Viimeisin päivitys: 21 joulukuuta, 2022

Moni odottava äiti pohtii kuumeisesti, kuinka pukeutua lämpiminä kesäkuukausina. Lämpömittarin lukemien kohotessa nainen haluaa paitsi näyttää hyvältä, etenkin tuntea olonsa mukavaksi. Tällaisissa tilanteissa klassiset vaatekappaleet voittavat usein uusimmat trendit. Varsinaisten äitiysvaatteiden lisäksi vaatekaappiin voi hankkia mukavia ja tyylikkäitä vaatteita tavallista suuremmassa koossa.

Kesämuotia odottaville äideille

Väljä paitapusero

Tämän voi yhdistää hameen tai shortsien sekä suloisten sandaalien kaveriksi. Tämä asu saa sinut tuntemaan olosi raikkaaksi ja mukavaksi. Väljä paitapusero on yksi miellyttävimmistä vaatekappaleista raskaana olevalle naiselle.

Leggingsit

Joustavat leggingsit saavat vyötärösi alueen tuntumaan mukavalta. Koska leggingsit eivät ole yhtä jämäkkää kangasta kuin esimerkiksi farkut, ne saavat olosi tuntumaan raikkaalta ja tyylikkäältä.

Kesämuotia odottaville äideille

A-linjainen tai röyhelöinen mekko

A-linjaiset ja röyhelöiset mekot on leikattu kellon muotoon, mikä mahdollistaa sen että vyötärön alue tuntuu mukavalta. Jos olet vielä raskauden alussa, vatsasi ei vielä välttämättä edes erotu tämän mallisessa mekossa.

Maksimekko

Maksimekot ovat pitkiä mekkoja, jotka ovat yleensä valmistettu puuvillasta tai elastaanista, minkä ansiosta se on miellyttävä yksiosainen asu. Sen lisäksi se mukautuu helposti vatsan muotoon. Maksimekko sopii loistavasti sandaalien pariksi.

Neuletakki

Neuletakki lämmittää mukavasti iltaisin. Pitämällä neuletakkia auki voit leikitellä sen kanssa erilaisilla tyyleillä.

Boyfriend-mallinen t-paita

Boyfriend-malliset t-paidat ovat olleet osa odottavien äitien kesämuotia jo monta kesää. Näyttää siis siltä, että ne ovat tulleet jäädäkseen! Jos siis haluat pukea yllesi jotain mukavaa, käy varkaissa miehesi vaatekaapilla! Rullaa teepaidan hihat ylös, ja rento ja muodikas lookkisi on valmis.

Kesämuotia odottaville äideille

Cargohousut

Cargohousut ovat tutut 1990-luvun crunge-kulttuurista, ja niitä käyttivät silloin sekä miehet että naiset. Tämän tyylisten housujen yksi parhaimmista eduista on sen väljä vyötärö, joka on joustava tai sitä voi säätää pitkän vyön avulla. Tämän vuoksi ne tuntuvat erittäin mukavilta vatsan seudulta.

Varvassandaalit

Raskaana ollessasi myös jalkasi ovat erityisen mukavuudenhaluiset. Voit valita pehmeästä nahasta valmistetut sandaalit tai espanjalaistyyliset espadrillot.

Kesävaatteiden materiaalilla on merkitystä

Edellä esittelimme parasta ja mukavinta kesämuotia odottaville äideille. Vaatteen mallin lisäksi myös sen kangasvalinnalla on merkitystä. Parhaimpia vaihtoehtoja ovat luonnollisista materiaaleista, kuten puuvillasta, hampusta, pellavasta tai silkistä valmistetut vaatekappaleet. Viimeisimmästä eli kuituramista valmistetut vaatteet auttavat selviämään kesän kuumista lämpötiloista.


Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.