Pariisin Disneyland on ainutlaatuinen matkakohde, josta nauttii koko perhe
 

Pariisin Disneyland on ainutlaatuinen matkakohde, josta nauttii koko perhe

Pariisin Disneyland on ainutlaatuinen matkakohde, josta nauttii koko perhe

Viimeisin päivitys: 06 syyskuuta, 2021

Pariisin Disneyland on erinomainen koko perheen matkakohde, joka on paljon muutakin kuin pelkkä huvipuisto. Heti porteista sisään astuttuaan vierailija löytää itsensä fantasian ja taikuuden maailmasta, joka valloittaa niin lapset kuin aikuisetkin.

Pariisin Disneyland on unohtumaton matkakohde

Disneyland Paris on noin 30 kilometriä Pariisin ulkopuolella sijaitseva lomakeskus, joka koostuu Parc Disneyland – ja Walt Disney Studios -teemapuistoista sekä Disney Village -ostos- ja huvittelualueesta, kuudesta teemahotellista, leirintäalueesta ja golfkentästä. Teemapuistoissa on yhteensä noin 60 kohdetta teattereineen ja erilaisine huvipuistolaitteineen. Pariisin Disneyland on samalla Euroopan suurin puutarha.

Disneyn tutut hahmot

Kuten jo huvipuiston nimestä voi päätellä, siellä voit tavata kaikki Walt Disney-elokuvien tunnetuimmat hahmot. Voit törmätä Disneyn eri hahmoihin kaikkialla puistossa, jotta voit ottaa muistoksi valokuvan niiden kanssa. Myös perheen pienimmät voivat saada nimikirjoituksen lempihahmoltaan. Löytääksesi tunnettuja Disney-hahmoja puistosta, voit joko odottaa törmääväsi niihin kävellessäsi ympäri puistoa tai tarkistaa puisto-oppaasta, missä suunnassa puistoa kukin hahmo seikkailee.

Pariisin Disneyland tarjoaa jokaiselle jotain, niin lapsille kuin aikuisillekin

Uskomattomat näytökset

Yksi Pariisin Disneylandin suurimmista vetonauloista ovat sen erilaiset näytökset. Puisto-oppaasta voi selvittää, milloin ja missä mikäkin show käynnistyy, niin et jää niistä paitsi, vaan pääset nauttimaan haluamiesi näytösten annista. Näytösten lavastukset ja yksityiskohdat tekevät niistä hyvin ainutlaatuisia, joten suosittelemme nauttimaan mahdollisimman monesta näytöksestä – mikä shown teema sitten onkaan, se ei varmastikaan jätä katsojiaan kylmäksi.

Koristelujen yksityiskohdat

Kuten jo aiemmin mainitsimme, heti portista sisään astuessasi tulet kohtaamaan fantasiaa, taikuutta ja ihmeitä. Tämä kaikki ilmenee selvästi puiston näyttävissä koristeluissa – niin kujilla ja kaupoissa, kuten myös jokaisessa nähtävyydessä. Puiston tavallisten koristelujen lisäksi erityisinä juhlapäivinä puisto koristellaan kyseisen juhlapäivän teeman mukaisesti. Halloween, joulu ja muut erilaiset teemajuhlat tuovat puistoon mukanaan erityistä kimallusta mahtavine koristeluineen.

Pariisin Disneyland on ainutlaatuinen ja unohtumaton matkakohde mihin tahansa aikaan vuodesta. Suosittelemme kuitenkin, että mikäli vain mahdollista, niin erityisesti jouluna tämä huvipuisto on taianomainen paikka.

Ikimuistoiset hetket Pariisin Disneylandissa

Pariisin Disneyland on ainutlaatuinen matkakohde, josta nauttii koko perhe

Vaikka Pariisin Disneyland on parhaimmillaan kaikkina aikoina, on kuitenkin joitakin hetkiä päivän aikana, jolloin et halua jäädä paitsi mistään.

Disney-hahmojen paraati

Illan lähestyessä huvipuiston kadut täyttyvät pikkuhiljaa ihmisistä, sillä on paraatin aika. Paraatissa voit nähdä monia eri hahmoja lavoilla kaikista tunnetuimmista Disney-elokuvista. Paraatin musiikki, värit, hahmot ja suuret lavat jättävät lapset ja aikuiset sanattomiksi.

Ilotulitukset myöhään illalla

Disneyland lopettaa fantastisen päivän parhaimmalla mahdollisella tavalla. Tämä on epäilemättä yksi niistä asioista, josta et todellakaan halua jäädä paitsi tällä unohtumattomalla matkalla. Ennen puiston sulkeutumista pimeän tullessa, suosittelemme seisomaan Prinsessa Ruususen linnan edessä. Sieltä näet ilotulitukset ja kuulet elokuvien soundtrackit sekä näet kuvia Disney-elokuvista – tämä on unohtumaton viimeinen näytös Pariisin Disneylandissa. Lapset tunnistavat varmasti ne elokuvat, jotka ovat itse nähneet jo satoja kertoja. Vanhemmat sen sijaan saavat muistella omaa lapsuuttaan Disney- elokuvien parissa.

Disneyland-visiitillä sinulla on mahdollisuus nauttia myös mahtava aamiainen Disney-hahmojen tai tuttujen prinsessojen seurassa. Voit myös nauttia lounaasta tai illallisesta eri teemaisissa ravintoloissa, joita voi löytää koko puiston alueelta. Todellisille Disney-faneille pakollinen käynti tulee olemaan myös erilaisissa kaupoissa, joista voi hankkia matkamuistoja. Jos väsähdät jossain vaiheessa päivää, voit valita erilaisen kyydin lepuuttaaksesi jalkoja: hevoskärryt, veneen tai junan. Kukaan ei voi kieltää sitä, etteikö Pariisin Disneyland ole tainaomainen ihmeiden puisto.


Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.